• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Secret Level klub ljubitelja piva

20230716_145601.jpg

Probao, nisam neki ljubitelj piva, meni je i ovo gorko, skoro gorko ko Jelen, nije mi se svidelo.
Ipak su mnogo bolja strana piva, kao i ona koja su pitkija, manje gorka.

Passion rapefruit?

Interesantno ime mada ne volim voćna.
Ahahah, "sluchajno" sam okrenuo da se ne vidi G. Nisam pio mnogo tih kiselih piva do sada, ali mi se dopadaju ta jeftina Lidl piva s nekakvim votjnim notama. Plus nemaju velik procenat alkohola, pa komotno popijem dva.

ja reko u šveckoj nema tih sranja, samo kod nas...
Ипак те нисам лагао. Problem je shto ja ne umem prevesti shvedski. Dakle, u tim pivima nema kukuruzne smegme.

Chisto da vidish kako sam uspeo napraviti tu greshku:
1690106998683.png

No, pio sam sinotj ovo:

photo_2023-07-23_12-09-19.jpg

Onaj desno odlichan, fino kisi, nije sladunjav, osete se malko maline, taman dovoljno da ne bude preterano. Onaj levo mi nije najbolje legao, chudan osetjaj u ustima, kao da ima vetju gustinu od vode, a pored toga mi je presladak.

Kraft piva su mi interesantna. Sve te razne etikete i to... baš je moćno.

Probao sam samo jedno za sada, i pomalo zavidim onima koji su duboko u toj sceni, jer vole :D

Evo ovo mi je bio uvod u celu priču, ovo sam probao:

black rider.jpg

Ne znam sastojke, niti me interesuju, samo znam da mi je kilometar iznad svih ovih komercijalnih piva koja se tu prodaju.

Jbn dobra etiketa i jbn dobro pivo 🍻

Last edited:
Probao sam sad Zaječarsko tučeno (autocorect točeno)
Meni je ovo najmanje gorko od svih domaćih piva, skoro uopšte mi nije gorko i samim time mi je najbolje domaće (balkansko) pivo, bolje od Laškog, Lav Premijum, kao i nekih stranih poput Staropramena, koja sam probao u zadnje vreme.

photo_2023-08-04_17-56-59.jpg

Nastavljaju se eksperimenti sa kiselim votjnim pivima. Ni ovaj bash nije neshto specijalan. Mislim da tju danas da probam neka pshenichna za promenu.

photo_2023-08-05_13-53-41.jpg

Ufff kako je ovaj fino legao. Shenichno vopi, blago gorko. Shteta shto nisam uzeo vishe, ali... isto to sam pomislio i za sledetje.

photo_2023-08-05_13-53-41 (2).jpg

Takodje pshenichno pivo, ali sa votjnim notama. Veoma pitko, jedino shto nisam bash osetio gorchinu, ali nije mi smetalo.

Back
Top Bottom