Nije za PC, tako da bi po meni bilo validno da moze da se glasa i za 2025. Msm ne znam kakva su pravila, ali za mene je definitivno najiscekivaniji naslov ove i prosle godineFF7 Rebirth igra je vec prvobitno izasla u 2024. godini (na PS5), tako da svakako ni ne treba da se nalazi u "Najiscekivanije igre" kategoriji.
Heh, po toj logici i Lies of P je krekovan tek u 2024-oj, a izasao je krajem 2023-ce, pa htedoh da glasam za njega, jer mi je igra godine, ali... pravila su sasvim jasna i logicna, te teska srca prihvatih to, ali eto, barem sad pomenuh, pa mi lakse.Nije za PC, tako da bi po meni bilo validno da moze da se glasa i za 2025
Najiscekivanije:
1. FF7 Rebirth PC
2. MGS Delta
3. Hades 2
4. Avowed
5. KCD 2
6. Ninja Gaiden (2d i 3d)
Ja sam samo igrao Astro Bot. Tako da, hteo - ne hteo, to mi je igra godine xD
1. 5 poena: Dragon Age: The Veilguard
2. 3 poena: FINAL FANTASY XVI Steam edition
3. 3 poena: Persona 3 Reload
4. 2 poena: Metaphor: ReFantazio
5. 2 poena: Shin Megami Tensei V: Vengeance
6. 1 poen: Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven
7. 1 poen: Banishers: Ghosts of New Eden
8. 1 poen: The Legend of Heroes: Trails through Daybreak
Bonus 1: FINAL FANTASY VII REBIRTH
Bonus 2: Dragon's Dogma 2
Mogu ja da je maknem nije problem.Jeste first ENG RELEASE na steam ali nije first RELEASE on Steam.edit sam i zamenio mesta sa 8 i bonus 1 u bonusu ima pravo i ovako se ne bodujeRebirth otpada kao igra iz 2024., a pošto zbog toga Ninja Gaiden ulazi u bodove, pls navedi tačno koji.
Čitajte pravilaNavedi bar jednu igru koju očekuješ u ovoj godini.
Vidim da je ovo zapravo igra iz 2021. godine, ali s obzirom na to da nije lokalizovana do prošle godine, naginjem ka tome da može da se uvaži. Mišljenja?
Ides na block fugzo.Shadow of the Erdtree - Jos bossova i pola mape bez icega
Posto mi vise ne da da editujem listu, a u medjuvremenu sam igrao Balatro, zeleo bih da je ubacim na drugo mesto za igru godine, onda Songs of Conquest pada na trece mesto i tako redom, Broken Sword ostaje bez bodovanja...Liste možete neograničeno editovati pre isteka roka, ali me za svaki slučaj tagujte da ne propustim.
editovanoBalatro