Resheno ^_^PC tag се у менију за тагове појављује 2 пута, међу SEGA конзолама и на крају. Овај први треба избацити. Помињао сам то већ.
Moratje neko ruchno, pa eto... kad neki mod bude imao vremena....Изгледа да је то уклонило РС тагове из неких тема! Аууу, може ли се то исправити?
Bravo care!Reseno je sve ja cu manuelno vratiti tagove veceras-sutra.
Ne javljam sve shto radim iz senke javno, neke stvari i zaboravim. To bi trebalo da je resheno duzhe vreme, ako se ne varam.Vidim da je napokon ispravljen CSS koji je loše prelamao ukupan broj poruka pored svakog korisnika
interesantno.
Ja ga skoro isključivo sa mobilnog i koristim. Aj pošalji video.Search ne radi preko mobilnog iz browsera. Ne registruje "kliktanje" uopšte, kao da pokušavam da otvorim nešto što ne postoji. Ako kliknete na strelicu za padajući meni, on kao nešto otvori, al tu ne može ništa da se kuca ni odabere. Ako treba, snimiću video da reprodukujem problem![]()
Ni kod mene ne radi. Ali zadržiš prst na Search, pa open in new tab.Search ne radi preko mobilnog iz browsera. Ne registruje "kliktanje" uopšte, kao da pokušavam da otvorim nešto što ne postoji. Ako kliknete na strelicu za padajući meni, on kao nešto otvori, al tu ne može ništa da se kuca ni odabere. Ako treba, snimiću video da reprodukujem problem![]()