• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

PC tag се у менију за тагове појављује 2 пута, међу SEGA конзолама и на крају. Овај први треба избацити. Помињао сам то већ.

Изгледа да је то уклонило РС тагове из неких тема! Аууу, може ли се то исправити?

Уклоњен је онај са краја списка, што је елиминисало све тагове који су стављени бирањем њега. Макар вратити на предходно стање ако је могуће, или се може ручно намјестити?

Last edited:
Ne nose svi heroji plašt! Vidim da je napokon ispravljen CSS koji je loše prelamao ukupan broj poruka pored svakog korisnika 👏

Na ovo mislim, kod mene je uvek bilo loše prikazano, brojevi su pisali u redu ispod, mnogo je ružno bilo.

1678642677747.png

Било би добро да се убаци Arcade таг у Retro подфорум. Пазите ако будете радили да се опет не зезне нешто око тагова, да Undenisu не отпадне рукица опет. :)

Search ne radi preko mobilnog iz browsera. Ne registruje "kliktanje" uopšte, kao da pokušavam da otvorim nešto što ne postoji. Ako kliknete na strelicu za padajući meni, on kao nešto otvori, al tu ne može ništa da se kuca ni odabere. Ako treba, snimiću video da reprodukujem problem :)

Search ne radi preko mobilnog iz browsera. Ne registruje "kliktanje" uopšte, kao da pokušavam da otvorim nešto što ne postoji. Ako kliknete na strelicu za padajući meni, on kao nešto otvori, al tu ne može ništa da se kuca ni odabere. Ako treba, snimiću video da reprodukujem problem :)
Ja ga skoro isključivo sa mobilnog i koristim. Aj pošalji video.

Ni kod mene ne radi. Ali zadržiš prst na Search, pa open in new tab.

Back
Top Bottom