• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Ma nemam vremena da se borim za bolji forum, da predlozim da....Ali da se ubedjujem..NE. Evo ja kao clan odustajem od ideje... Ali bi trebali malo da animirate clanove... Ovo nije kritika, vec pokretacko\pozitivno razmisljanje... Mislim da jos uvek imam majice od pre par godina kao 'nagrade'...Kvizovi bili neki...ludila...mastoviti ljudi... Dobar je osecaj kada odes na forum ono neki novi 'trip' PINovan...Ovako ocekujes samo klasik forum...

Ma nemam vremena da se borim za bolji forum, da predlozim da....Ali da se ubedjujem..NE. Evo ja kao clan odustajem od ideje... Ali bi trebali malo da animirate clanove... Ovo nije kritika, vec pokretacko\pozitivno razmisljanje... Mislim da jos uvek imam majice od pre par godina kao 'nagrade'...Kvizovi bili neki...ludila...mastoviti ljudi... Dobar je osecaj kada odes na forum ono neki novi 'trip' PINovan...Ovako ocekujes samo klasik forum...
vi kao članovi imate forum koji kao određen vid sandboxa možete da koristite skoro pa odrešenih ruku.
za neko dodatno animiranje bismo morali da zaposlimo čoveka koji će time da se bavi, što bi iziskivalo neku novčanu potražnju od članova kako bi cela priča bila održiva. obzirom da smo neprofitabilna zajednica, ne želimo da radimo takve stvari, a ako vam ne odgovara, poljubite i ostavite.

Ma nemam vremena da se borim za bolji forum, da predlozim da....Ali da se ubedjujem..NE.
mi smo zajednica, znači svi ulažemo u ovo mesto svoje privatno vreme i resurse. ako ne želiš da pružiš ništa sa tvoje strane, već samo da, kako ti kažeš, "predlažeš", tvoja kritika i sugestija nam ne znači ni malo.
ispada da si ti jedini ovde ko nema vremena, a ovde ima ljudi sa familijama i drugim životnim obavezama koje su sigurno podjednako zahtevne kao i tvoje.

Cemu negativa i hejt?! Samo sam nesto predlozio.... I daj polako procitaj ponovo sta te toliko naljutilo...Da pojasnim, rekao sam nemam vremena da se UBEDJUJEM da se nesto pokrene...A da predlozim, realizujem ako treba - DA...
Nije kreativno docekati na nož i najgoru ideju, treba je ljubazno odbaciti ili prihvatiti... A odgovoriti sa 'najviseg' mesta tipa ''poljubi iili ostavi'' svojim clanovima - nije politicki korektno ;)

Cemu negativa i hejt?! Samo sam nesto predlozio.... I daj polako procitaj ponovo sta te toliko naljutilo...Da pojasnim, rekao sam nemam vremena da se UBEDJUJEM da se nesto pokrene...A da predlozim, realizujem ako treba - DA...
Nije kreativno docekati na nož i najgoru ideju, treba je ljubazno odbaciti ili prihvatiti... A odgovoriti sa 'najviseg' mesta tipa ''poljubi iili ostavi'' svojim clanovima - nije politicki korektno ;)
druže konkrektno ti je sve rečeno, a konstantno pasivnom agresijom kroz postove bockaš i vređaš.

ne zanima me šta si mislio, napravi temu za ono što si želeo ili ne. kad vidim dela, poštovaću i reči...

niko ti nije ni zabranio pa da pricas o ubedjivanju
Ne treba neko da ti zabrani nesto, da bi se ubedjivao...
konstantno pasivnom agresijom kroz postove bockaš i vređaš
:oops: Zao mi je sto tako rezonujes stvari, da bi na kraju generalizovao sve i etiketirao me kao provokatora (bockanje i vredjanje).
Nista onda...Mislim da sam lose ovde shvacen (od vecine) , svako ko je osetio los vajb sa moje strane - sorry! Nije mi bilo na kraj pameti da nekoga vredjam, a jos ga i ne poznajem (hm, mozda sam zato hteo videti likove sa kojima komuniciram - pokvareno :) ) Salu na stranu, sve vas pozdravljam i odlazim! Za prepirku sa ADMINima - tu nemam vremena. Svako dobro, CYA
P.S. Razmislite i o 'profitabilnom forumu', pokrece mnoge stvari...A clanovima obicno to bude kao paklo cigareta.. (dobija se mnoogo na interaktivnosti) - moj poslednji predlog BEZ teme ;)

a ako vam ne odgovara, poljubite i ostavite.
Usao sam da ne nagadjate (morao sam ispratiti temu 🤠 ). Elem ja nisam bio za 'ljubljenje', pa sam morao otici :cool: Mozda je do mene, slabo se uklapam... A mozda je ADMIN presao zamisljenu crvenu liniju... Ende. Cya

ko hoce da gleda moje lepo, decacko lice tu je moj insta link

Ja i dalje nisam skužio šta je predloženo. :rolleyes:
Tldr;

Covek hoce temu sa privatnim slikama forumasa.
Maxa mu kaze otvori slobodno ko ti brani.
On kaze Maxi ja nemam vremena za takve stvari to bi trebali da rade admini da bi animirali svoje clanstvo, i krece sa svojim klasicnim pasivno agresivnim savetima bockanjem i soljenjem pameti.

Edit. Meni i dalje nije jasno odakle ljudima ideja da bi neko trebao da otvara teme umesto njih pobogu forum je public pisite o cemu hocete i gde hocete dokle god se to ne krsi sa pravilnikom foruma. LOL

Usao sam da ne nagadjate (morao sam ispratiti temu 🤠 ). Elem ja nisam bio za 'ljubljenje', pa sam morao otici :cool: Mozda je do mene, slabo se uklapam... A mozda je ADMIN presao zamisljenu crvenu liniju... Ende. Cya
Dao si predlog, a to je sasvim okej.
DVA chlana foruma su napisala da im se predlog bash ne dopada i da verovatno netje imati prodju, ali su ti dali zeleno svetlo da otvorish taj thread i napravish shta god pozhelish.
Shta je tebe u njihovim postovima toliko pogodilo da se ovde raspekmezish i teatralno izjavish kako prestajesh da se borish za boljitak foruma? Shonkas, jesi li okej? Kakva borba? Dao si predlog. Mrdno si prstom dovoljno da napishesh post i nakon pochetne reakcije odluchujesh da je to kraj.

Nakon toga ide onaj pasivno-agresivni post zbog kojeg sam udario sebe u nos. Nije ti bilo dovoljno ni jednom da kazhesh teatralno kako odlazish uz namigivanje, vetj si morao da se vratjash.
Shonkas, krijesh se iza nekakve politichke korektnosti dok podbadash, a posle se ljutish kad ti ga neko zavuche.

Od mene za pozdrav dobijash ban. Drugi admini/modovi/chlanovi mogu da se bune da se ban skine i ban tje biti skinut, ali, shto se mene tiche, nepozheljan si.

Last edited:
485976_133929973454542_1741825151_n.jpg

Baki sine, BB Show

Back
Top Bottom