Pinnovana je odavno brtMogla bi ova tema da se pinuje u retro sekciji - https://forum.secretlevel.org/threads/retro-handheldi-thread.637/
Resheno.
Ne radi ti page up, page down na tastaturi?
Vecina gejmerskih tastatura ima i page up page down dodatna dva dugmeta, pored home i end. nisu pali na um ljudi sa telefonima, jer kontam da svi pratimo forum preko desktop pcija. Ovom prilikom se izvinjavam svim korisnicima telefona, sto su zapostavljeni, i greske ce biti ispravljenje u buducnosti sa konstantnim validiranjem.mislio si home i end. izgleda da dosta clanova gleda forum preko mobilnog, a tu valjda nemaju tu dugmad.
Gotovo svaka tastatura ima page up/down tastere, a ove strelice o kojim je @2CR4ZY govorio skroluju stranicu na početak tj. kraj, što rade home i end tasteri, a ne page up/down. Što se praćenja foruma tiče, siguran sam da većina članova isti posećuje svakodnevno i preko telefona, možda čak i više nego preko PC-a.Vecina gejmerskih tastatura ima i page up page down dodatna dva dugmeta, pored home i end. nisu pali na um ljudi sa telefonima, jer kontam da svi pratimo forum preko desktop pcija. Ovom prilikom se izvinjavam svim korisnicima telefona, sto su zapostavljeni, i greske ce biti ispravljenje u buducnosti sa konstantnim validiranjem.
Benchmark je adresa koju tražiši ja sam kontao da smo ovde sve PC igraci, kad ono sve konzole![]()
Pa samo ides na new post i vidis sve novo, kad kliknes na temu odvede te do poslednjeg procitanog.Predlazem da se uvede neka indikacija novih/neprocitanih postova. Moze da bude "new" ili isprekidana ili puna linija jer imam problem kada je tema aktivna pa vracam nazad pokusavajuci da pronadjem poslednji komentar koji sam procitao.
Pa samo ides na new post i vidis sve novo, kad kliknes na temu odvede te do poslednjeg procitanog.
View attachment 4233
A jel kliknes na temu direkt? Kad kliknes na naslov odvede te do poslednjeg koji si video. Bar meni tako radi na FF.mislim da se ne razumemo. To kada kliknes izadju ti novi komentari po temama. A kada udjem u temu, odnosno komentar- baca me na poslednji iako je u medjuvremenu bilo nekoliko njih novih
A jel kliknes na temu direkt? Kad kliknes na naslov odvede te do poslednjeg koji si video. Bar meni tako radi na FF.
View attachment 4235
Ovo što jovcov kaže, klikneš na ime teme i baci te na prvi nepročitani post.