• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Siguran sam da neko od modova moze da doda gbc, mada color svakako spada pod game boy prefix, cak ih i Nintendo vodi pod game boy u listama prodaje.

Ја сам GBC увијек гледао као генерацијског наследника али можда сам субјективан. Баш набавих себи један, још само да мазнем један Ez Flash Junior, па да се крене играти. Ех да, и времена да се нађе. Мислим да би било добро да постоји одвојен tag за Color.

Da li postoji tema "Tv Shows / Serije 2021", kao što postoji za filmove? Ne mogu da nadjem preko pretrage.

Izašao je sad u petak Cowboy Bebop, Wheel of Time, Dexter s9 je krenula, Morning Show je bila sezona finale, Curb je krenula nova sezona... Možda nije loše da postoji tako neka tema gde bi ljudi kačili kao za filmove šta se gleda od aktuelnosti, meni je to mnogo značilo još na starom forumu, jer skoro da je nemoguće da propustiš nešto novo, uvek se nađe neko da napiše nešto korisno.

^ Оки. Свиђа ми се што на овом форуму постоји договор, нема наметања воље.
Trudimo se svi da shto vishe razmotrimo neshto pre no shto to implementiramo. Mislim da sam samo ja jednom neshto ubacio bez da sam pitao druge shta misle o tome, ali ispalo je sve OK na kraju.

Frka je jedino shto je chesto nemogutje da se svi slozhimo oko nechega, pa reshavamo glasanjem, shto znachi da netje uvek svako biti zadovoljan, ali bolje to nego samovolja individue.

Možda ne bi bilo loše da se u podforum "Mali oglasi" u prefiks doda i Menjam, pored postojećih Kupujem, Prodajem i Poklanjam. Mislim, nije da je nešto naročito bitno, ali eto ukoliko neko želi da menja nešto (kao npr. što sam ja danas postavio oglas da menjam N64 za GC konzolu), ne bi morao da stavi prefiks npr. Kupujem, već Menjam. 😉

Možda ne bi bilo loše da se u podforum "Mali oglasi" u prefiks doda i Menjam, pored postojećih Kupujem, Prodajem i Poklanjam. Mislim, nije da je nešto naročito bitno, ali eto ukoliko neko želi da menja nešto (kao npr. što sam ja danas postavio oglas da menjam N64 za GC konzolu), ne bi morao da stavi prefiks npr. Kupujem, već Menjam. 😉
Dodao. (y)

Predlažem da se ove dve teme pinuju u handheld sekciji:

Logično je da ako je već sekcija svaštara teme za konzole budu pinovane, barem po meni.

Obrisao sam faqr pre neki dan, nemojte i tt da brisem. Moje srce nece podneti da izgubim jos jednu aplikaciju iz 2008-e :D

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Ako bude vraćen TT, jel moze da se ugasi ono obaveštenje "secretlevel je bolji na tapatalku" kad ideš preko browsera? Baš smara.

Back
Top Bottom