nema. slobodno mozes da napravis jednu, nije kao da ce da bude pustinja u njojDa li postoji tema "Tv Shows / Serije 2021", kao što postoji za filmove? Ne mogu da nadjem preko pretrage.
Nakon duzheg vetjanja, odlucheno je da, za sada, taj tag nije potreban.Може ли се у Handheld секцију додати GBC tag, одвојен од обичног GB-a?
Trudimo se svi da shto vishe razmotrimo neshto pre no shto to implementiramo. Mislim da sam samo ja jednom neshto ubacio bez da sam pitao druge shta misle o tome, ali ispalo je sve OK na kraju.^ Оки. Свиђа ми се што на овом форуму постоји договор, нема наметања воље.
Dodao.Možda ne bi bilo loše da se u podforum "Mali oglasi" u prefiks doda i Menjam, pored postojećih Kupujem, Prodajem i Poklanjam. Mislim, nije da je nešto naročito bitno, ali eto ukoliko neko želi da menja nešto (kao npr. što sam ja danas postavio oglas da menjam N64 za GC konzolu), ne bi morao da stavi prefiks npr. Kupujem, već Menjam.![]()
Chist PEBKAC.Evo kucam "Uncharted" (titles) i kaze nema rezultata. I onda se ljudi cude sto se ne postuje u odredjenoj temi. Pokenjam se na pretragu!
Sachekajmo josh jedan dan. Ako ne bude funkcionisalo, ima da leti TTIs it just me ili posle migracije tapatalk radi sa fazon 5% uspesnosti?![]()