Predlog da se u PC podforumu pinuju ove 3 teme:
Mislim da je red da imamo odvojen thread za joypade i PC s obzirom da se pitanja oko milion različitih rešenja danas često potežu.
Ja gledam da se malo upgradeujem u odnosu na Dualshock 4 + DS4Windows setup koji radi dobro u 98% situacija ali ponekad se javi neka igra koja pravi problem + što mislim da se povremeno oseti lag zbog Aliexpress BT adaptera od par $.
Videh da je hvaljeni 8BitDo Ultimate joypad (za koji mislim da je trenutno najbolje/najuniverzalnije rešenje za PC) trenutno 55$ na popustu -...
Ja gledam da se malo upgradeujem u odnosu na Dualshock 4 + DS4Windows setup koji radi dobro u 98% situacija ali ponekad se javi neka igra koja pravi problem + što mislim da se povremeno oseti lag zbog Aliexpress BT adaptera od par $.
Videh da je hvaljeni 8BitDo Ultimate joypad (za koji mislim da je trenutno najbolje/najuniverzalnije rešenje za PC) trenutno 55$ na popustu -...
Oduvek sam bio očaran malim, kratkim igrama, koje svoje koncepte izvode (skoro) savršeno. I sada sam naleteo na jednu takvu, pa sam odlučio da napravim thread. Svako toliko vremena ću dodati po koji link, šta od novijih radova, šta od starijih, ponekad na žalost zaboravljenih i neprimećenih, a često genijalnih mini igara.
Prva na redu je Guncho (browser-based):
Prva na redu je Guncho (browser-based):
Ok, inspirisan poslednjim čačkanjem svog pc-ja, možda je vreme da ga svi pokažemo
TLDR, krajnji rezultat...
Ko želi u koracima
TLDR, krajnji rezultat...
Ko želi u koracima
Dakle, prvo spisak - Thermal Grizzly Contact Frame, za bolje prianjanje cpu-a;
Cablemod 12VHPWR kabl, jedan umesto četiri, da se smanji clutter;
Mixer PC - 24-pin ekstender i adapter za CPU kabl 8pin+4pin (da bih mogao da koristim samo jedan pci/e kabl za cpu, jer preostala 4 idu u GPU );
G.Skill Trident Z5 64GB kit;
Aorus Waterforce X II 240 aio kuler...
Cablemod 12VHPWR kabl, jedan umesto četiri, da se smanji clutter;
Mixer PC - 24-pin ekstender i adapter za CPU kabl 8pin+4pin (da bih mogao da koristim samo jedan pci/e kabl za cpu, jer preostala 4 idu u GPU );
G.Skill Trident Z5 64GB kit;
Aorus Waterforce X II 240 aio kuler...