• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Indeed vratilo je na to kako je bilo ranije, tnx.

EDIT
OK za skoro svaku stranicu sto posetim moram to da uradim ? Sta tacno radi ta komanda :D Npr otvorim Sports sekciju (prvi put ikada kliknem na to :D) i tamo mi je opet tamno, pa moram taj force reload i tako za svaku podsekciju. Kontam da je nesto oko kesa browsera ? Al mi vise smisla ima da moram to na stranici na kojoj sam bio ranije, a ne na nekoj koju prvi put otvaram.

Last edited:
Hard refresh. Ako ne pomaže onda u krajnjem slučaju Ctrl+Shift+Del (brisanje cache-a)

Odradio sam to (obrisao sve iz zadnjih 1h) i OK je def sada bilo sta da otvorim, arigato.

Indeed vratilo je na to kako je bilo ranije, tnx.

EDIT
OK za skoro svaku stranicu sto posetim moram to da uradim ? Sta tacno radi ta komanda :D Npr otvorim Sports sekciju (prvi put ikada kliknem na to :D) i tamo mi je opet tamno, pa moram taj force reload i tako za svaku podsekciju. Kontam da je nesto oko kesa browsera ? Al mi vise smisla ima da moram to na stranici na kojoj sam bio ranije, a ne na nekoj koju prvi put otvaram.
ovo što je napisao eubrat.

a možeš i ovako...
1724182545386.png

Kad stignete promenite boje za preview URL linkova, naslov uopste nije citljiv.

SRReOj3.png

Dok tapatalk ne reši kompatibilnost sa novom verzijom forum engine-a, ništa od toga.

Od kad je promenjena ova tema, nešto se čudno dešava sa stranicom latest posts.

Ranije je bilo, uvek kada udjem tu vidim gde su nove stvari koje nisam pogledao i onda mogu da ispratim da ne otvaram iste stvari ponovo ako nema niceg novog (mislim duuh, naravno da to tako treba radi, nego samo kažem :D).

A sada, neretko se dešava da jedni te isti postovi, koje sam danas otvorio 10x, se opet prikazuju kao da je bilo nekih promena koju treba da vidim. Recimo Slow Horses temu sam otvorio 10x i naučio napamet ovaj rodilov odgovor :D

1726426148638.png

Ne znam da li se svima to dešava ili samo meni. Mislio sam da je neki bug do otvaranja kroz new tab, ili tako nešto. Ali evo, i dalje mi stoji Slow Horses (u zadnjih 5min testirao sam i otvorio ga jedno 10puta).

@Revan , to je resenje, hvala (y)

A zar nije na ranijoj temi moglo da tu dodje odavde? Mislim ja tako ulazim na to, nisam ni razmisljao sta klikne, nego po navici kliknem tu

1726427947712.png

Da, ranije je moglo.

Sreca pa sada malo iznad ima i dugme New posts, pa ne remeti mnogo navike. :)

Back
Top Bottom