• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Apropo teme, oduvjek koristim PurpleFreak. Da li propustam nesto? Upravo sam probao default temu i vizuelno je dosta napadnija od purple ali da li funkcionalno ista mjenja.

Ono sto mi smeta na ovom forumu je kada kliknem na naziv threada nekada ode kako treba na prvu neprocitanu poruku a nekada baci skroz na pocetak threada. Nisam uspio da skontam sablon ponasanja ali jako je iritantno pogotovo na telefonima.

mislim da ima veze sa tim kako tvoj uređaj kešira. meni se to dešava samo na threadovima koje nisam baš davno otvarao (tipa pola godine i jače).

no sto mi smeta na ovom forumu je kada kliknem na naziv threada nekada ode kako treba na prvu neprocitanu poruku a nekada baci skroz na pocetak threada. Nisam uspio da skontam sablon ponasanja ali jako je iritantno pogotovo na telefonima.
To se i meni dešava (ja posećujem forum samo na kompu).

Desava se na svim uredjajima i svim browserima koje sam probao. Nema veze sa tim kada sam posljednji put otvorio thread takodje. Vise mi izgleda kao bug u samoj aplikaciji.

ok, da preformulišem... mislim da je u pitanju keširanje, nevezano za tip uređaja.

meni se dešava na nivou statističke greške. testirao sam više browsera.

@Maxa a mozda samo ponasanje nije u skladu sa nasim ocekivanjima? Sad sam se igrao. Kliknuo sam na ovaj thread i uredno me pozicioniralo na tvoju poruku. Iduci put kad se klikne na thread vodi na sam pocetak threada. Meni bi logicnije bilo da me vodi na kraj ako vec nema novih poruka ali eto. Nekada se desi i sa threadom koji ima nove poruke ali to je izgleda u malom procentu slucajeva. Nemam bas vremena sada da ceprkam i gledam sta se desava sa kesiranjem. Ovo je ujedno i jedina stvar koja mi "smeta", sve ostalo na PF temi mi je super.

ne isključujem ništa, možda i radimo različite stvari...

sad sam testirao tvoju tvrdnju. kada kliknem na najnoviji thread ili idem kroz new posts, uvek me vodi na poslednji post.

1751903767098.webp

ako ulazim u forum, pa onda klikćem na nepročitani thread, otvara mi poslednji post.
ako kliknem na pročitani thread, otvara mi prvi post.

rekao bih da je tako zamišljen xenforo.

Ima li neki bluesky embed plugin koji omogucava da media postovi pravino prikazu?

Trenutno se samo prikaze micro-thumb od slike na levoj strani.

Video se ni embeduje, uopste ni nema naznaku da post ima video u sebi.

Last edited:
^ Hipsteraj naš nasušni 🥲

Jednostavno kao sav normalan svet, odes na Twitter i postavis te identicne Tomove i IGN-ove postove:

leo-toast.gif

Last edited:
To su samo primeri [za koje me mrzi da trazim twitter verziju ako vec na drugim sajtovima/discordima koje pratim savrseno normalno rade bluesky embedi] , a ima postera koji vise ne postuju na twitteru [kao Circana sales data koju sam danas bacio na forum].

Sto da ne, mada ne znam da iko postavlja kvalitetan sadrzaj tamo.
Nije ovo rijaliti forum o farmi i parovima :) .

Back
Top Bottom