• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Jel bila ranije ova Featured content sekcija, tek sad sam primetio, vidim d ajw prazna i nisam siguran kako funkcionise, ali mogli bi modovi periodično da odaberu nešto da se stavi, neki malo kvalitetniji post o opisu igara, hardware modovi, tutorijali itd

Jel bila ranije ova Featured content sekcija, tek sad sam primetio, vidim d ajw prazna i nisam siguran kako funkcionise, ali mogli bi modovi periodično da odaberu nešto da se stavi, neki malo kvalitetniji post o opisu igara, hardware modovi, tutorijali itd
Koji theme? Gde vidish sekciju? Ne uspevam da pronadjem, ali kapiram da je neshto shto tjemo ukloniti ako je vidljivo
OK, jasno mi je o chemu prichash. Shto da ne? Kapiram da ne bi bilo loshe baciti tamo par korisnih tema. Predlozhi koju, chisto testa radi.

Ok, skroz kul izgleda:

1721997987236.png

Jedino mi je bedak shto se onda automatski doda i na main page sa strane, ovako:

1721998022307.png

Obrisali smo to sa strane, ali vrati se kada se doda neshto u featured. Za sada ne smeta preterano, ali videtjemo kako se dopada drugima. Pojma nemam koje bismo teme mogli u featured. Da li da imamo neke koje su stalno tamo, mozhda da rotiramo?

A to celu temu pinuje, ne moze pojedinacan post ? Ne bih znao koje da predlozim,,nema bas toliko aktivnih tema pa da se neke kvalitetnije zatrpaju aktivnošću

bar dok ne naprave novu verziju koja podržava xenforo2.3...

Ima neka alternativa za mob koja nije browser?

Nemam nista protiv da promenim nesto sto 15 godina nije evoluiralo ni malo :D

Rip tt

Ima neka alternativa za mob koja nije browser?

Nemam nista protiv da promenim nesto sto 15 godina nije evoluiralo ni malo :D

Rip tt
Ja 90% vremena koristim SL na telefonu. Browser - ranije Chome, danas Firefox - na oba mi radi odlicno, doduse korisim legacy temu (jer je objektivno najbolja :D). TT nisam koristio duze od 10 god pa se ni ne secam sta su bile glavne prednosti :).

Ja 90% vremena koristim SL na telefonu. Browser - ranije Chome, danas Firefox - na oba mi radi odlicno, doduse korisim legacy temu (jer je objektivno najbolja :D). TT nisam koristio duze od 10 god pa se ni ne secam sta su bile glavne prednosti :).
Same. Verovatno su prednosti bile brzi odziv, bolji battery life i mozda manje koriscenje podataka u vremenima kad smo imali single core i manje od 1GB RAM memorije na telefonima.

Ja sam bio zagovornik tapatalka, al mi je pre par godina sve vise bagovao i batalio sam ga, iskreno moderni forumi kao ovaj savrseno rade preko browsera i zaboravio sam da tt postoji.

Btw od update-a ne rade popups kada hover-ujes iznad PSN/Xbox/Steam ikonica, ranije je iskakao profil sa base stats.

NAPOMENA: na telefonu bolje koristite Legacy temu, pošto ova privremena i nije baš najbolje optimizovana za tu platformu...

Nesto se "sjebalo" u zadnjih par sati.

Nije ovako taman header bio plus ovaj desno deo se skroz izgubio gde ti je ikona profila/search.

xrH9wYe.png

Back
Top Bottom