• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Saveti/predlozi/ideje za forum

Čisto tehnički da se razumemo, ban je na nedelju dana. :)

Pa sto bi dizao ruku sa misa da bi na tastaturi stisnuo home/end, kad mi je prst vec na misu, ovako je jednostavno brze, a nista ne kosta/ ne smeta :)

mislio si home i end. izgleda da dosta clanova gleda forum preko mobilnog, a tu valjda nemaju tu dugmad.
Vecina gejmerskih tastatura ima i page up page down dodatna dva dugmeta, pored home i end. nisu pali na um ljudi sa telefonima, jer kontam da svi pratimo forum preko desktop pcija. Ovom prilikom se izvinjavam svim korisnicima telefona, sto su zapostavljeni, i greske ce biti ispravljenje u buducnosti sa konstantnim validiranjem.

Last edited:
Vecina gejmerskih tastatura ima i page up page down dodatna dva dugmeta, pored home i end. nisu pali na um ljudi sa telefonima, jer kontam da svi pratimo forum preko desktop pcija. Ovom prilikom se izvinjavam svim korisnicima telefona, sto su zapostavljeni, i greske ce biti ispravljenje u buducnosti sa konstantnim validiranjem.
Gotovo svaka tastatura ima page up/down tastere, a ove strelice o kojim je @2CR4ZY govorio skroluju stranicu na početak tj. kraj, što rade home i end tasteri, a ne page up/down. Što se praćenja foruma tiče, siguran sam da većina članova isti posećuje svakodnevno i preko telefona, možda čak i više nego preko PC-a.

Predlazem da se uvede neka indikacija novih/neprocitanih postova. Moze da bude "new" ili isprekidana ili puna linija jer imam problem kada je tema aktivna pa vracam nazad pokusavajuci da pronadjem poslednji komentar koji sam procitao.

Predlazem da se uvede neka indikacija novih/neprocitanih postova. Moze da bude "new" ili isprekidana ili puna linija jer imam problem kada je tema aktivna pa vracam nazad pokusavajuci da pronadjem poslednji komentar koji sam procitao.
Pa samo ides na new post i vidis sve novo, kad kliknes na temu odvede te do poslednjeg procitanog.

1645799240665.png

A tu mozes podesavati filtere koji ti odgovaraju dodatni, da nije samo unread.

1645799338045.png

Pa samo ides na new post i vidis sve novo, kad kliknes na temu odvede te do poslednjeg procitanog.

View attachment 4233

mislim da se ne razumemo. To kada kliknes izadju ti novi komentari po temama. A kada udjem u temu, odnosno komentar- baca me na poslednji iako je u medjuvremenu bilo nekoliko njih novih

Ovo što jovcov kaže, klikneš na ime teme i baci te na prvi nepročitani post.

Ево неких предлога.

1 . "Uskoro migriramo forum" обавјештење се може уклонити.
2. RPCS3 - Playstation 3 emulator (vesti,development,utisci) пребацити у Old Playstation Systems подфорум.
3. Ову и ову тему пребацити у Old Nintendo Systems подфорум.
4. Додати PC таг на ову Crimson Skies тему. Као и на ову New World тему.
5. Додати раније помињане тагове у Anime подфорум - Movie, Series, Manga.

Last edited by a moderator:
Back
Top Bottom