• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

sa PS na PC

Mephisto

Well-known member
Reaction score
177
Znamo da smo sa Sonija dobili Horizon: Zero Dawn, ali sada dolazi još jedna bomba od naslova:

GoW.JPG

Iskreno se nadam da će ovaj trend da se nastavi, te da ćemo uskoro na PC moći da pokrenemo i Bloodborn, Ghost of Tsushima, igre iz serijala Spiderman, Infamous i sve ostale naslove za kojima godinama pate PC igrači.

ne znam samo sta je gore.
Sonijevci sto kriziraju. Ili master rejseri sto se loze na to sto ce da daju 60e na kikiriki igru iz 2018 godine. :D

voleo bi da konzole i dalje imaju svoje ekskuzive, to ne mislim sad samo za sony nego generalno, ne bi voleo da npr mario dodje na pc jer nekako automatski prestaje da bude specijalan.

Za sada, PlayStation igre stizu na PC kada se iscrpi monetizacija na konzolama. Mozda ce neka novija MP igra da uleti brze od uobicajenog, ali za sada ne treba ocekivati novije naslove da stignu na PC. GeForceNow steam library leak je spomenuo dosta PlayStation igara, cak i PS5 igre, ali ko zna sta ce biti od toga.

Ocekujem da ce jedan od sledecih portova biti Spidey.

ja ne znam sto se cudite toliko o dolasku sony igara na pc.pa nije niko gadnjiv na pare lol.msm ne zezam nikog nego mene ne cudi vise nista svi su postali alavi i nije im nikad para dosta.po meni treba da ostanu sony eskluzive(to govori okoreli pc master race)nekako treba to ih cini posebnim i unikatnim.pa ja sam pre mnoge konzole kupovao iz razloga jer nisam mogao da igram na pc

@Undenis ima rumuri da ce biti bloodburne za pc

Back
Top Bottom