• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

sa PS na PC

po meni treba da ostanu sony eskluzive(to govori okoreli pc master race)nekako treba to ih cini posebnim i unikatnim.
To je dodatna naplata za igre koje su odradile svoje na ps4, većini koja kupuje konzole nije to neki preokret, mislim ja ne igram konzole jer nema tih igara na PC nego jer se igram na konzolama ide gas jak, ali mi je drago što će i ljudi koji imaju pc a koje poznajem da ih odigraju itd

To je dodatna naplata za igre koje su odradile svoje na ps4, većini koja kupuje konzole nije to neki preokret, mislim ja ne igram konzole jer nema tih igara na PC nego jer se igram na konzolama ide gas jak, ali mi je drago što će i ljudi koji imaju pc a koje poznajem da ih odigraju itd
Ovo.
Plus dodatni marketing za Ragnarok i promocija next gen konzole.

Ako ništa manje vremena moraš da provedeš objašnjavajući im kako je to moguće da neka igra nema za PC.

Ma maknes sve ovo da bude kao GoW tema. Nije da ce svakih mesec dana dolaziti Sonijeve ekskluzive na PC. A tu je u Vesti tema.

Prolaze mi neke teorije kroz glavu zasto je Soni izabrao sada bas kada su PC komponente nikad skuplje i kada se ciljna grupa medju PiSi-jasima smanjuje iz vise razloga, ali sve mi padaju u vodu zato sto ih pobija finansijska nelogicnost.

Sta ja znam, na prvu loptu sam pomislio da su odabrali trenutak kada je konkurencija (tacnije PC) samu sebe oslabila zbog drugih aktivnosti. Nemam jacih dodira sa trzistem tj nisam iz te branse, pa nisam bas u toku sa svim trzisnim principima i sa svim motivima trzisnih odluka. Trenutno me mrzi da kopam, pa ne mogu da imam u glavi kompletniju sliku.

Prolaze mi neke teorije kroz glavu zasto je Soni izabrao sada bas kada su PC komponente nikad skuplje i kada se ciljna grupa medju PiSi-jasima smanjuje iz vise razloga, ali sve mi padaju u vodu zato sto ih pobija finansijska nelogicnost.

Sta ja znam, na prvu loptu sam pomislio da su odabrali trenutak kada je konkurencija (tacnije PC) samu sebe oslabila zbog drugih aktivnosti. Nemam jacih dodira sa trzistem tj nisam iz te branse, pa nisam bas u toku sa svim trzisnim principima i sa svim motivima trzisnih odluka. Trenutno me mrzi da kopam, pa ne mogu da imam u glavi kompletniju sliku.
Free money. Minimalno ulaganje u port - velika zarada. Kao sto je bilo i sa HZD-om.

Ovaj sa twittera neko dete debil.
Pogledaj ostale komentare evo citamo na discordu urlamo od smeha, ljudi prete Soniju da nece kupiti vise ista od njih i da ce im piratizovati sve proizvode nadalje. Koliko su ljudi nenormalni jbt.

ja ne razumem sto ljudi lude kad se ovo znalo odavno da ce doci na pc ok bili su rumuri i leakovi ali opet se spekulisalo i pricalo o tome.sto se samih komentara tice mislim da su preterali.ali onaj lik je upravu sto da kupim ps5 6 kad ce kad tad doci na pc jbg ima tu istine :D

onaj lik je upravu sto da kupim ps5 6 kad ce kad tad doci na pc jbg ima tu istine
Al opet ko tako misli ne kupuje konzole pričali su to ljudi kad sam igrao mgs 4 i gow3.

Naravno da ima ljudi koji vagaju takve stvari da li da dodam za Soni 5 imam već jak PC to ne spori niko, ali većina ni ne zna da su igre dostupne i za PC ako jesu kupili Soni da ih igraju i čekaju nove

Ja sam spreman u buducnosti da predjem na konzole i prilagodicu se ako situacija bude tako zahtevala. Ranije nikada nisam bio posebno vest sa dzoisticima, samo sam taj jedan Logitech koristio za Virtua Tennis 3 i NBA 2k10 jer mi je bilo zgodnije nego na tastaturi.

Imam ja poveliku listu igara iz poslednjih deset godina koje cu sigurno da teram na trenutnom PCu. Za sada je plan da do 2023 ne kupujem konzole. Ako osetim pravi trenutak za kupovinu konzole, necu se snebivati. To je za mene no-brainer odluka. Treba da imam budzet, prostor i svoj tv, te tri stvari trebaju da se poklope.

Ovaj forum mi je otvorio nove vidike i sa trenutnom situacijom na trzistu radije bih uzeo Sony/Xbox nego kupio novi PC, pa makar prelazio 5-6 naslova godisnje. Bitno je samo da se ima vremena za igre, nebitno koja je platforma.

y3k1bebggmu71.jpg

Back
Top Bottom