• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

sa PS na PC

sto da kupim ps5 6 kad ce kad tad doci na pc
PC je skuplji, plus igranje igre chim se pojavi. Meni to nije preterano bitno, ali eto.

No, jedva chekam da vidim neke seksi skinove u fazonu Kratos-chan Japanese schoolgirl.

Važi da ću da čekam 4 godine, kakva god da je grafika. Neke late gen igre tipa Control nisam hteo da igram na PS4, ali 1st party igre su uvek dovoljno dobre.

PC je skuplji, plus igranje igre chim se pojavi. Meni to nije preterano bitno, ali eto.

No, jedva chekam da vidim neke seksi skinove u fazonu Kratos-chan Japanese schoolgirl.
ne moras mene quote nisam ja to rekao nego onaj sa tvitera ja sam samo preveo sta je hteo/mislio da kaze :D ja se ne slazem sa time jer ne praktikujjem taj fazon

tooooo i ja <3

Trebali su sve da strpaju u jedan paket imo, ne vidim poentu (osim duple naplate) zasto Morales izlazi mesec/dva/tri kasnije.

Our team has always been big fans of the work from Insomniac and partnering with them to bring Marvel’s Spider-Man Remastered and Marvel’s Spider-Man: Miles Morales to PC in the best way we can is something we are incredibly excited about.”

We will have more details to share about both Marvel’s Spider-Man PC games as we approach their respective launches. For now, we can reveal that Marvel’s Spider-Man Remastered will launch on PC on August 12, 2022 while Marvel’s Spider-Man: Miles Morales will launch on PC in Fall 2022.

Bitno da ja i dalje kao vlasnik Spider-Man GOTY igre ne mogu da dođem do Spider-Man Remastered upgrade-a, jedino da kupim Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition koji nije bio niže od 50$ na PSN-u. Niđe veze...

Bitno da ja i dalje kao vlasnik Spider-Man GOTY igre ne mogu da dođem do Spider-Man Remastered upgrade-a, jedino da kupim Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition koji nije bio niže od 50$ na PSN-u. Niđe veze...
Bezveze bas. A sto se tice PC verzije oni su zapravo trebali da izdaju tu Ultimate verziju koja sadrzi sve i to je to. Ovako je bas lol.

Na to sve mene Miles Morales smorio brzo :/

Trebali su sve da strpaju u jedan paket imo, ne vidim poentu (osim duple naplate) zasto Morales izlazi mesec/dva/tri kasnije.

Our team has always been big fans of the work from Insomniac and partnering with them to bring Marvel’s Spider-Man Remastered and Marvel’s Spider-Man: Miles Morales to PC in the best way we can is something we are incredibly excited about.”

We will have more details to share about both Marvel’s Spider-Man PC games as we approach their respective launches. For now, we can reveal that Marvel’s Spider-Man Remastered will launch on PC on August 12, 2022 while Marvel’s Spider-Man: Miles Morales will launch on PC in Fall 2022.

Spidey on Steam.JPG
Evo, upravo mi ispalo na Steam kao preporuka.

Što se tiče razloga razdvajanja edicija, postoji samo jedan razlog...
Crab.gif

Juce probao GOW na pcju, 1.0.12, sve lepo radilo dok nisam doso u open area.
Onda cim se okrenes stutter ogroman, igra pada na 30fps. Sve kombinacije sa fsr-om i lowest settings sam probao, prosto igra laguje ponekad cim se okrenes. Pocnem da guglam, masa ljudi se zali na redditu sa mnogo jacim konfiguracijama. (moaj ryzen5 2600, 16gb rqm, rx 580 4gb).

Iskoriscenost gpu na lowest setting nije velika, znaci moze i radi na 60fps lock, ali stutter ogroman u open areas a i negde gde se cini da je closed. Stupid dx11.

Nadjem dxvk, koji kao prevodi dx pipeline u vulkan, napravim conf fajl za async vulkan shader i sve butter smooth.
Jedino mi vram skocio za 2.5GB na 3.5 ali bole me.

Za sad leti. Malo ponekad micro stutter dok ne ocita shader cache.

Ja sam citao i gledao da je ovo dobar pc port a vidim masa ljudi se zali. Kakva su vasa iskustva sa low end pc ili steam deck?

ne znam da li se moj r5 2600, 16gb ram i 2060 racuna u low, ali ja nijednom nisam imao problem sa igrom. bas sam rekao davno da je port za primer

Back
Top Bottom