PC je skuplji, plus igranje igre chim se pojavi. Meni to nije preterano bitno, ali eto.sto da kupim ps5 6 kad ce kad tad doci na pc
ne moras mene quote nisam ja to rekao nego onaj sa tvitera ja sam samo preveo sta je hteo/mislio da kazePC je skuplji, plus igranje igre chim se pojavi. Meni to nije preterano bitno, ali eto.
No, jedva chekam da vidim neke seksi skinove u fazonu Kratos-chan Japanese schoolgirl.
Za sad nema cene, datuma prodaje i sysreq-a.
Bezveze bas. A sto se tice PC verzije oni su zapravo trebali da izdaju tu Ultimate verziju koja sadrzi sve i to je to. Ovako je bas lol.Bitno da ja i dalje kao vlasnik Spider-Man GOTY igre ne mogu da dođem do Spider-Man Remastered upgrade-a, jedino da kupim Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition koji nije bio niže od 50$ na PSN-u. Niđe veze...
Bitno da ja i dalje kao vlasnik Spider-Man GOTY igre ne mogu da dođem do Spider-Man Remastered upgrade-a, jedino da kupim Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition koji nije bio niže od 50$ na PSN-u. Niđe veze...
Trebali su sve da strpaju u jedan paket imo, ne vidim poentu (osim duple naplate) zasto Morales izlazi mesec/dva/tri kasnije.
Our team has always been big fans of the work from Insomniac and partnering with them to bring Marvel’s Spider-Man Remastered and Marvel’s Spider-Man: Miles Morales to PC in the best way we can is something we are incredibly excited about.”
We will have more details to share about both Marvel’s Spider-Man PC games as we approach their respective launches. For now, we can reveal that Marvel’s Spider-Man Remastered will launch on PC on August 12, 2022 while Marvel’s Spider-Man: Miles Morales will launch on PC in Fall 2022.
![]()
Marvel’s Spider-Man series is coming to PC
Insomniac Games’ critically acclaimed titles launch on PC this year.blog.playstation.com