• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries PC S.T.A.L.K.E.R. 2 : Heart of Chernobyl

I po hiljaditi put, ne mora bas sve da ide na "Ultra".

Jednom kad probas sarmu sa kecapom, nema vracanja nazad, ali dobar kecap da se uzme, Polimarkov.

Jednom kad probas sarmu sa kecapom, nema vracanja nazad, ali dobar kecap da se uzme, Polimarkov.
Zjuu tu polimarkovu izdrkotinu tek ne bih stavio ni neprijatelju na sarmu akamoli nesto drugo,jedini kecap koji je iole kecap bar se tako moze nazvati je hains
1731787996845.webp
Mada je sve to hemija i sranje naspram florinog kecapa i ajvara nekada davno bese pik radio :)

i taj Hajnc je pun secera...
Lild ima jedan zanimljiv kecap
zacinski-ketchup-65323895.jpg

Samo ovaj sa zutim poklopcem i ide samo uz odredjene stvari, ima veoma specifican ukus.

Inace sad najvise volim pindjur.

Gde su opisi za Stalker 2?? Jel moguce da nisu dali kopije dan dva ranije recenzentima? Mirise na sranje...

Gledam ovaj review od Skill Up-a, kaže na RTX 4090 igra sa DLSS-om na performance (dakle 1080p render rezolucija) radi u, paz' sad, NESTABILNIH 60-ak fps-a! Sasvim dovoljno infoa da me aposlutno ne zanima odma' da je igram i budem early adopter/beta tester poludovršenih igara koje nam se konstantno već duže vreme serviraju. Dosta mi je stutter fest-a sa launch verzijom SH2R. Nije kao da nemam šta drugo da igram, a do tada će valjda da zakrpe i ovo čudo, barem u dovoljnoj meri da pruža užitak, a ne frustraciju prilikom igranja.

Na osnovu vidjenog, igra mi deluje maksimalno polupano. Lik igra na zmaju od mashine, igra se grchi, a pored toga ne izgleda nishta posebno. Shto kazhe TwiSteR, sachekati da zavrshe igru, a do tada ima drugih. Shteta :(

Back
Top Bottom