Returnal je odavno deo PS+ Extra kataloga.
Klasican co-op probao sam jedan run cisto da vidim kako funkcionise i to je to. Neka me neko ispravi ako gresim.Davno sam presao ps5 verziju pa se ne secam da li je online deo igre bitan?
Skinio sam PC narodnu verziju i koliko vidim bas super radi pa bih malo igrao ponovo ako taj offline pirat vredi.
Kolega ako može malo konciznije da se napiše taj BUG:Da prijavim bug da mi posle patcha sa upaljenim RT-om uvek ali uvek crashuje pocetak bioma 3. Pokusao sve resetovo PC itd... nije pomoglo. Tako da biom 3 igram bez RT-a upaljenog lol. (biom 1 i 2 rade normalno sa RTom).
Da li je bar save radio? Nisi morao od nule da igras?Da prijavim bug da mi posle patcha sa upaljenim RT-om uvek ali uvek crashuje pocetak bioma 3. Pokusao sve resetovo PC itd... nije pomoglo. Tako da biom 3 igram bez RT-a upaljenog lol. (biom 1 i 2 rade normalno sa RTom).
Jeste zapamtio je "ulazak" u treci biom ali dalje od prvih vrata nije htelo ni da mrdne, dok nisam skroz iskljucio RT.Da li je bar save radio? Nisi morao od nule da igras?
So running a quick benchmark and comparing it to a day 1 bench shows that the GPU spikes I previously experienced have been significantly reduced.
Of course still need to test real in-game performance but this is super promising.
DLSS (2.5.1.0) Quality 1440p all settings on EPIC, both RT options set to HIGH, (film grain off).
Release day:
![]()
Today:
![]()