• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Returnal

Davno sam presao ps5 verziju pa se ne secam da li je online deo igre bitan?
Skinio sam PC narodnu verziju i koliko vidim bas super radi pa bih malo igrao ponovo ako taj offline pirat vredi.

Davno sam presao ps5 verziju pa se ne secam da li je online deo igre bitan?
Skinio sam PC narodnu verziju i koliko vidim bas super radi pa bih malo igrao ponovo ako taj offline pirat vredi.
Klasican co-op probao sam jedan run cisto da vidim kako funkcionise i to je to. Neka me neko ispravi ako gresim.
Sto se tice igre stigao sam do treceg bioma, veceras nastavljam pohod.

Da prijavim bug da mi posle patcha sa upaljenim RT-om uvek ali uvek crashuje pocetak bioma 3. Pokusao sve resetovo PC itd... nije pomoglo. Tako da biom 3 igram bez RT-a upaljenog lol. (biom 1 i 2 rade normalno sa RTom).

Da prijavim bug da mi posle patcha sa upaljenim RT-om uvek ali uvek crashuje pocetak bioma 3. Pokusao sve resetovo PC itd... nije pomoglo. Tako da biom 3 igram bez RT-a upaljenog lol. (biom 1 i 2 rade normalno sa RTom).
Kolega ako može malo konciznije da se napiše taj BUG:
- Deskripcija iliti opis BUG-a
- Repro levels u kom okruženju se isti reprodukuje
- da li postoji neki workaround kako bi se izbegao BUG
- Repro steps ili Steps to Reproduce tj neophodni koraci ka reprodukciji BUG-a
- neki dokaz reprodukcije BUG-a u vidu screenshot-ova ili video snimka

sporcki pozdrav
I'll let myself out

Da li je bar save radio? Nisi morao od nule da igras?

Presao sam Returnal za nekih 20h manje vise (18h:58m pokazuje ingame), overall sam zadovoljan igrom jako zabavan shooter za ljubitelje roguelite zanra must play zaista.
Ostao mi je jos DLC (Tower of Sylphin) njega cu ovih dana da probam/predjem.

Ocena 9/10 posto sam ljubitelj ovog zanra.

20230219180835_1.jpg20230219162721_1.jpg20230216105647_1.jpg

Returnal - March 9th Patch is Now Available

Greeting from Atropos!
We have a new update today that aims to reduce stuttering and fix a number of crashes, alongside some other general fixes.
Break the cycle on PC and find the full March 9th patch notes below!

- Neil

PATCH NOTES:
  • Multiple optimisation improvements to reduce stuttering on CPUs with fewer than 8 cores.
  • Updated PSO system to reduce stuttering when Ray Tracing is enabled.
  • Fixed crash that can occur when finding or using translocators.
  • Fixed crash that can occur during various combat or high particle effect situations. < ovo je mene pogodilo par puta
  • Enabled Intel's XeSS screen scaling technology on non-Intel hardware.
  • Fixed blocker that can occur when killing the Typhonops and using a Reconstructor.
  • Fixed 3840x1600 resolutions not displaying correctly.
  • Fixed Steam overlay run time being out of sync with in-game cycle time.
  • Optimised installation process to reduce file size.

Last edited:
sa ResetEre:

So running a quick benchmark and comparing it to a day 1 bench shows that the GPU spikes I previously experienced have been significantly reduced.

Of course still need to test real in-game performance but this is super promising.

DLSS (2.5.1.0) Quality 1440p all settings on EPIC, both RT options set to HIGH, (film grain off).

Release day:

HyRACjw.png

Today:

U88Bg8L.png

poceo returnal, i sve je super, pravi housemarque naslov sa njihovom klasicnom perma death mehanikom. mada je prilicno izazovno, u prvoj sesiji sam poginuo lagano vec 5 puta a imam utisak da nisam imao vise od 3-4 okrsaja po runu. prvu sesiju sam pustio da vidim sve te mogucnosti dualsense vibracija i triggera, i moracu sve da pogasim jer mi obicna vibracija na gamepadu izaziva nelagodnost, a ovo je mozda i vise od toga. fantasticno je sa tehnicke strane, ali ja prosto ne mogu da izdrzim tolike nadrazaje na dlanovima. bas steta

Back
Top Bottom