Dodali su i na konzoli skroz OK "suspend cycle" sistem, igrac moze izaci kad god pozeli. Igra takodje radi i autosave na ulazu u svaku prostoriju. Mada ja sam se bio navikao i na hardcore launch sistem gde nije bilo nikakvog save-a. Real men don't need savegames.

Igra bas nije oprastala, i to je teralo igrace da nauce da se ponasaju tokom borbi kako treba, i dizalo je atmosferu u nebo.
Inace, pre izlaska launch patch-a sam imao jedan jedini crash na PC-u, u prostoriji gde sam u roku od 10 sec izgubio 90% health-a, i tu se iznenada desio crash. Ali po paljenju igre ucitala me igra na pocetak te arene, sa punim health-om.
Igra je odlicno optimizovana IMO, tokom borbi sve leti i nema nikakvih problema. Izmedju arena ponekad ima load stutter, ali je skoro neprimetan bio kod mene, mislim da sam mozda dva-tri puta primetio da je framerate maaaalo opao. Total non issue.
Na ResetEri vidim ima igraca kod kojih igra nije odradila shader precomplitation pri prvom paljenju igre, oni imaju shader stutter koji ja zaista nijednom nisam video [a igrao sam sa MSI afterburnerom upaljenim uglavnom]. Takodje kod nekih igraca se FMV sekvence ne aktiviraju, imaju samo blank screen. To ce verovatno brzo biti sredjeno.
^ bas mi je zao sto nisam mogao da nasviram grafiku na max dok sam igrao