Flash-ovao sam novi firmware 1.5 (koji popravlja button mapping za sfc i md valjda).
Dosao mi je sa firmware-om koji vec ima button mapping opciju, ali nije radio za vec pomenute konzole.
Udoban je handheld, ekran cist i svetao. Screen tearing se bukvalno vidi svuda, cak i kod tranzicija scena u igrama. Mislim da ovde ni cfw nece pomoci.
Za 13 evra je ok. Ima tockic za zvuk, ne moze da se podesava brightness. Ima jedan zvucnik i mono je.
E sad, gejmplej. FC/Nes, radi ali sa screen tearingom.
Gameboy radi mada nisam toliko testirao.
GBA od slucaja do slucaja. Probao sam malo Mettoid Fusion (to radi, ponekad uspori), megaman zero (to malo sto sam probao radi).
SFC/Snes e ovde je cudno. MegamanX usporeno, mmx3 jos usporenije, dk country vidi se da ima frameskip, usporenije. SM world radi nekako. Ima sound delay i kad kao radi.
---Snes mora da se pusti uvek opet, jer prvi put radi u slow motion-u---
MD, tu sam mislio da nece biti problema, ali ima. Sonic ponekad uspori, i jos par igara sto sam probao sam video da pada fps. Ristar, moja igra iz detinjstva radi dobro, ali mono.
Neogeo/arcade, nisam mnogo probao, ali samurai shodown je radio, cudo gospodnje.
16GB neka kartica je unutra.
CFW jos nema, ali nadam se da ce ga biti, ima potencijala.
Za 13 evra nema da se zali. Za 25+ $ koliko se prodaje inace, ne bih se cimao.
Av out nisam probao.
Evo sta trenutno moze da se moduje sa ovim sokocalom, i dokle je cfw stigao.
Information regarding the SF2000 handheld console. Contribute to vonmillhausen/sf2000 development by creating an account on GitHub.
github.com