• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro handhelds thread

Pocket je uber neudoban, mozda i hoces.

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Pocket osim što nije udoban i pretežak je sa svojih 280g. Meni je 353VS od 190g na granici prihvatljivog za vertikalni handheld.

Pocket je baš neudoban. Ne sećam se kada sam poslednji put pre njega osećao fizički bol posle igranja :)

XX je ok, ali miyoo ima mnogo bolji OS.

Pocket sa gripom je ok ali mrzim sto to mora da se radi.

Sent from my Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Za sve koji imaju poznanstvo u nekoj od podržanih zemalja, preko temu.com se Miyoo Mini Plus može uzeti za $25-35 (bez kartice) u zavisnosti od kupona.

Impresivno. Baterija od 20+ sati u low-power modu (dovoljno za sve sisteme do PS1 bez frame dropova).

Nisam ni sumnjao, ipak si ti fan Evercade-a. 😄

Ovako generalno, RG35XX ili Miyoo Mini Plus su mnogo bolja kupovina. Podržavaju više sistema, a verovatno su i mnogo udobniji za igru.

RG35XX ili Miyoo Mini Plus
Voleo bih da neko napravi thread gde uporedjuje par tih retro handheld uredjaja. Jako bih voleo da kupim jedan, ali poooojma nemam koji. Shta god da pogledam mi deluje kul, a teshko mi je da se odluchim. Ne mogu bash da uzimam vishe i eksperimentishem, pa bi bilo lepo imati nekakvo poredjenje.
Ko god napravi taj thread dobija specijalan trofej koji je do sada samo Denis imao, ali mu se nije dopao :3

Hvala, pronatju. <3

TLDR

Miyoo Mini Plus:
Bolji OS
WiFi

Anbernic RG35XX:
Poseduje GPU, samim tim i bolje performanse (potencijalnu podršku za N64?)
Bolja ergonomija

Sada su oba tu negde sa autonomijom baterije, jer se i RG35xx isporučuje sa baterijom velikog kapaciteta (2600mAh).

Oba su realno dobra i nude zaista puno za svoju cenu. Za koji nađeš bolju ponudu, uzmi njega i nećeš pogrešiti.

Last edited:
Back
Top Bottom