• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Retro and Emulation video thread (dokumentarci, tutorijali,recenzije)

ps3 verzija bolja u svakom pogledu, bas cudam primer sobzorom da je xbox imao bolje verzija igara dobre 3,4god.

ajde sesta, ne mogu da se naviknem da je sedma generacija retro, xbox 360 je izasao pre 16god...to bilo bilo kao da je izasao ps2 a pricamo o nes-u.

btw kad je video o halo-u, prvi utisak tech demoa mi je bio wow a posle kad sam video igru i nisam bio bas odusevljen, igra je bila poligonalno prilicno jednostavna, sporedni likovi su prakticno na nivou half life keca, igru su zesoko izvlacli efekti, bump mapping, osvetljenje itd, sto nisam mogaa da vidim u outer space-u.

Last edited:
ajde sesta, ne mogu da se naviknem da je sedma generacija retro, xbox 360 je izasao pre 16god...to bilo bilo kao da je izasao ps2 a pricamo o nes-u.

btw kad je video o halo-u, prvi utisak tech demoa mi je bio wow a posle kad sam video igru i nisam bio bas odusevljen, igra je bila poligonalno prilicno jednostavna, sporedni likovi su prakticno na nivou half life keca, igru su zesoko izvlacli efekti, bump mapping, osvetljenje itd, sto nisam mogaa da vidim u outer space-u.
Ja se haloa sećam sa najava u časopisima, dok je još bila PC igra. Možda još uvek imam negde taj poljski CD Acion sa najavom.

I ja sam video prvi gejmplej na onoj plaži kad fiizku pokazuje verovatno isto Auter Spejs

Mislim da je ovo bilo u outer space-u, secam se ova dva elita sa pocetka, presijavanja na oklopu i vozilima su mi izgledala fenomenalno.

Ovako nešto sam ja gledao, kao šeta se po plaži, baci bombu sedne u dzip provoza se, prezentacija gas. Sad da li je to ovaj video nisam siguran al na tu foru

Ako neko ima neka okači pdf da se izlista....

pNk6hU4.jpg

Back
Top Bottom