• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Poremecen ekosistem cim je doslo do toga da Boki krade a ja kupujem igre [emoji1]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Kupujem i ja, sve dok me neki publisher ne iznervira (sto doduse i nije tesko).
Ovaj RE bih kupio day 1, da postoji nagovestaj neke VR podrske. Igrao sam RE7 normalno i to veze nema sa igranjem na PSVR.

Trenutno ide Resident Evil showcase livestream na IGN yt kanalu

sMwivxx.png

zakljucan fps na 45, prvi put vidim

Jezaaaa...25 godina proletelo u sekundi [emoji173]
34383e93b1ed000f9e60e3ca0d877e7d.jpg

Xbox Series S- 1440p/45 fps

Hmm...jel moze ovo u 1080/60fps?
Ako moze X one ne vidim razlog da ne moze..

Bas je cudno sto su odlucili da idu na 45, izgleda da su i Japanci culi za VRR.

Da, kad bi VRR postojao na PlayStation-u, tih 45fps bi bili smooth as hell.

Takodje bi hteo da developeri prestanu da vijaju 120fps ako igra odbija lako saradnju, 90fps [ili bilo koji drugi framerate izmedju 80 i 110] bi bio dobar lock za VRR televizore.

Kako sada to?! :D Zar nismo rekli da nije sve u teraflopsima, ima nesto i u arhitekturi...bar kada su performanse u igrama u pitanju.

Kao sto na primer RTX 2070 primetno rastura Vegu 64 u igrama, iako ima manje teraflopsa.

Ogranicen in-game tajming su radili ranije, ali ovaj window od 8h je preteran. Trebali su da prosire na ceo vikend.

• PS4/PS5 Village demo – Nedelja 18. april od 19h uveče to 3 ujutru, demo tajmer traje samo 30min posle prvog paljenja.
  • PS4/PS5 Castle demo – Nedelja 25. april od 19h uveče to 3 ujutru, demo tajmer traje samo 30min posle prvog paljenja.
  • Multiplatform demo (sve konzole, PC i Stadia) – Subota 2. maj od 2 ujutru do premijere igre 7. maja, demo tajmer traje 60min posle prvog paljenja.

• Preload demoa je up na PSN-u.

Covece koji su ovo slepci. Kao da onaj ekskluzivni demo od pre dva meseca nije bio dovoljan.

Omega edukuj se [emoji1]

2 TFLOPS-a više (očito da novija arhitektura ne može nadoknaditi toliki deficit), dodatna 2GB RAM memorije, 102GB/s veći 'bandwidth', 1280 GPU shadera više. Plus činjenica da BC naslovi 'vide' konzolu kao One S a ne One X to i potvrđuje. Šta nije jasno?

Back
Top Bottom