• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Zavrsio Rose dlc, ODLICAN.
Definitivno must play, zavrsava igru bas fino. Vise je creepy nego main igra, zadnji fajt super. Plus Rose je mix super cute/badass, dobar naslednik Ethana legende :D

Auf, nemam taj DLC. Kapiram da uzmem na nekom popustu kad vetj kazhete da vredi.

Meni bas jaka mehcina taj DLC bio. Bukvalno nista ne gubis ako ne odigras - repetitivno, dosadno, prolazis iste oblasti kao u glavnoj igri.

Pa dobro tebi nije legao, meni je super bio, proletela mi 3h.
Odlicna atmosfera svo vreme, iako se par lokacije ponavlja promenjene su drasticno, nesto kao nightmare world iz SH igara, ako ti je to isto kao i regularan grad onda ok. Sekcija sa lutkama me podsetila na Little nightmares, bas je creepy bila.
Plus je vise fokus na bezanje i sakrivanje, manje na pucnjavu. Prica se taman lepo popuni (preko dokumenata najvise) i dobijes konacan kraj. Imho osim malo losijih kontrola (vidi se da je igra za FPS pravljena i da je ovaj 3rd person nakaljen bez potrebe) nisam imao zamerki.

Pa to, samo kazem cisto da se Gile i ostali ne zalecu. Da eventualno ne bude razocaranja kao kod mene. :)

Inace, raja je uzasno ocenila DLC i na Steamu i na Metacriticu.

Одиграх и ја коначно последњу Rezi игру из главног серијала (последњу по броју, не по излажењу, пошто је јелте у међувремену изашао и RE4 Remake ;) ). Све у свему добро ми је легла, иако реално од седмице ово више није RE у класичном смислу (у које не рачунам 5 и 6 јер су постали акционе игре), не само због промене перспективе из 3rd у 1st person, већ су и сама атмосфера и setting постали више надреални и "сајлент хиловски" без обзира што и даље иза свега постоји "научно објашњење", али од вирус зомбија преко las plagas ганадоса, до molded-a и ликана, све се више клизило од sci-fi-а ка gothic и класичном хорору. Осмица ми некако највише делује као комбинација седмице и четворке, мало већи фокус на акцију у односу на претходника (поготово последња четвртина игре), поновно убацивање новца и merchant-a, слично почетно окружење ("уклето" село), слични противници. Ипак ми је седмица некако већи утисак оставила, саме локације и атмосфера су ми били бољи, имерзија је већа (ово је од почетка превише fantasy амбијент) а и Бејкерови су ми били много више узнемирујући и опаснији него Миранда и њени миниони (а ја све време мислио да је лејди Димитреску много важнији лик у игри :D). Једино што осмица има разноликије непријатеље у односу на претходника где се у 90% случајева бориш са molded-има. Игра није посебно тешка на стандард тежини, мало сам код задњег boss-a био у шкрипцу са муницијом, али уз рационалнију употребу и то се средило релативно лако.

Одиграо сам и DLC који је солидан додатак и епилог игри, мада ништа специјално, али препоручио бих коме год се игра допала да свакако одигра и ово. Нисам очекивао да ће вратити извођење у треће лице, па ми је било занимљиво иако су скоро све исте локације као и у главној игри, да их поново прођем и из ове перспективе.

И сад кад су Итанову причу завршили, баш ме занима куда ће даље са серијалом, шта ће даље да смисле после вируса, пијавица, паразита, буђи, која пошаст ће следећа да буде.

Last edited:
Da li neko zna da li u Resident Evil 7 Gold Edtion svi DLC dolaze na disku?
Hoću da uzmem polovnu igru a čovjek kaže da moram uzeti novu jer je kod iskorišten.

Back
Top Bottom