• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Pa da, realno to je u praksi nista. Bice kao i do sada na RX 570 i slicnima - sve na max osim Texture Quality, Shadows i Volumetric Lightning.

AAa5QRAABxOk.png

fina dužina, ali sa Krisom se igra ni celih pola sata tako da odustajem od kupovine i čekam narodnjak

Ne brini, kad kris ovde pogine neces ni morati da igras re

The game has been rated "M" for blood, gore, intense violence and strong language. The ESRB's description goes into more detail, revealing that players will be battling werewolves, ghouls, mutants and mechanical humanoids throughout the adventure. The game's cutscenes contain further horrors, with characters being shot, impaled, chopped with machetes, and even having their hearts ripped out.

Odlično, dosta mi je dečjih igara.

Pa svaki RE do sada i jeste bio Rated M for Mature.

Inace poceo pre-load za Demo.

Moguće, mislio sam generalno da mi je dosta igra koje razblaže da bi prodavali i deci.

Veceras otkljucavaju demo na Steamu ne znam tacno u koliko sati, moze da se preloduje oko 9gb je demo.

Odigrao sam oba demoa zadovoljan sam overall uzecu igru na nekom snizenju ili goty verziju kad izadju DLCevi.

+Super art (rip off bloodbourna u kombinaciji sa RE4 elementima)
+Atmosfera dobra
+3D zvuk ok pristojan
+Native Ultra wide radi ok
+Dobra optimizacija

- nema FoV slajder nazalost slika je malo vise ''zumirana'' na UW rezoluciji morace neki fix da radi
-napucavanje ima minimalan delay kao mini input lag.

Pretpostavljam da ce fps dosta pasti u kuci gde su refleksije svuda...ako se koriste svuda

Back
Top Bottom