• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

Jedna od lagano najboljih igara iz 2019. godine dovoljan razlog za strah, hau jes nou.

RE2, a pogotovo RE3 rimejkovi su dovoljan razlog za strah. no videćemo tamo pred kraj godine kada se pojavi neki gameplay i više informacija

Pa ne bi bas rekao , kao neko ko obozava klasicne re naslove i obrnem ih sigurno jednom godisnje jer su kratki. Re2Re i 3 su skroz super meni bili. Sranje je sto su izbacili onaj Clock Tower iz trojke al jbg sta je tu je. Zabavne su igre od pocetka do kraja.

Sto se tice Re4 i dalje mislim da je Remake nepotreban . Igra se i posle skoro 20 godina odlicno drzi i igriva je skroz. Naravno dacu remejku sansu. Meni je ok sto nije 1:1 remake sa boljom grafikom. Interesuje me sta ce da ubace a sta ce izbaciti. Licno bi samo skatio zadnji chapter ili ga barem modifikovao skroz sve sa poslednjim boss fajtom. To je meni najslabiji deo igre .

Dobar intervju sa Mikamijem ima malo i RE4 price oko developmenta koliko se secam :)

re2 remake veliki minus je loše odrađen A i B scenario, tj. trebalo je da po jedan scenario po liku, pa kako Capcom da smatra šta je kanon, Lean A - Claire B ili obratno. za koliko su omašili sa RE3 neću ni da trošim reči, dok je RE1 remake primer kako treba isti odraditi.

pa ko zna, možda ovaj remake nadmaši keca, mda neka nadmaši RE2 i ja ću biti zadovoljan. a kao i RE2Re, ovo se uzima day1

Face model za Ashley: instagram.com/ella.freya/

skvjo0.jpg

Mislim da je to samo placeholder, i da tako nece izgledati finalna verzija.

U starim igrama odela imala "kako da ne probijem polygon budget" dizajn.

Meni su osvetljenje nivoa i scena, kao i sama paleta boja originalnog RE4 jedne od najkultnijih stvari u gejmingu. Nekako pravi tu neku posebnu atmosferu koju nisam viđao u igrama kasnije. Ne kažem ni da je dobro, niti loše, samo da je unikatno i da kada bih video bilo koji frejm igre, mogao bih da pogodim koja je to igra.

U ovom klipu se vidi koliko je umetnički pravac promenjen i ceo ton igre drugačiji. Igraće se naravno ovo, ali voleo bih da buduće generacije klinaca ne izgube originalni RE4 iz listi MUST PLAY igara tj. da ovaj novi ne zameni stari RE4 na tim listama.

Back
Top Bottom