• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,136
ddvy6lc-47b4f144-9111-4da9-a7cc-01cd9089bf6b.png

Platforms: PS5/Xseries/PC
Launch date: 24.3. 2023.

Resident Evil 4 is a remake of the 2005 original Resident Evil 4.

Reimagined for 2023 to bring state-of-the-art survival horror.

Resident Evil 4 preserves the essence of the original game, while introducing modernized gameplay, a reimagined storyline,
and vividly detailed graphics to make this the latest survival horror game where life and death, terror and catharsis intersect.

FUSJeIgWAAoBHKx
FUSJPJMWABUjCCi

about_bg-story.png

Resident Evil 4 follows Leon S. Kennedy six years after his hellish experience in the Raccoon City biological disaster. His unmatched determination led to him being recruited as an agent reporting directly to the President of the United States. With numerous missions under his belt, Leon is sent to rescue the president’s recently kidnapped daughter. Leon tracks her down to a secluded European village, but after the first contact, he finds that the local population has been seized with inexplicable vehemence.

Koliko se radujem ovom projektu toliko se i plasim Capcomove ''re-imaginacije'' nadam se da nece odstraniti ogroman deo contenta ( RE4 OG kampanja traje oko 20h).

"Reimagined storyline"... zašto
Verovao ili ne to je bila jedna od zelja Mikamija za RE4 remake. Imao je intervju pre nekih par meseci u kojem je poslao poruku Capcomu u slucaju da rade na rimejku RE4 da obavezno promene scenario posto je ovaj suvise ''cheesy'' i napisan je za samo 10 dana u to vreme xD

Probudim se za posao i sacekaju me ovakve vesti...jedna od najboljih igara koju sam igrao i odigrao dvocifren broj puta dobice remake ❤️
Pa ovo treba da se proslavi!

Imao je intervju pre nekih par meseci u kojem je poslao poruku Capcomu u slucaju da rade na rimejku RE4 da obavezno promene scenario posto je ovaj suvise ''cheesy'' i napisan je za samo 10 dana u to vreme xD
Serator. Super je bio taj blesav scenario i bizarni likovi. U stranu to shto svaki jebeni RE ima debilan scenario :D

Nek se jebu. Ako menjaju scenario zašto lepo ne naprave novi deo sa tim scenarijem a ne Resident Evil 4 Remake.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Zato što smo igrali RE 4, i nema potrebe da ponovo igramo istu igru. Ja uvek pozdravljam promene.

Scenario mi ne smeta, najvise bi mi smetalo ako izbace neke lokacije/encountere/npceve itd.

ako misle promene kao u re2 onda ok....re3 promene gde su masu stvari izbacili - neka hvala.
btw ovo mi deluje smandrljano, kao eto nesto su pokazali...leon model je izgleda iz re2 rimejka sto mi se isto ne dopada.

Pa izbacice sigurno, originalni RE4 je ionako bio predugacak u odnosu na sve ostale igre.

Bolje otpisite to iz "trigerovanja" sada odmah. :D

Pa izbacice sigurno, originalni RE4 je ionako bio predugacak u odnosu na sve ostale igre.

Bolje otpisite to iz "trigerovanja" sada odmah. :D
Nije bio predugacak bio je taman kao akciona spin off igra :D

Pa sad, definitivno je predugacak za RE pojmove. xD

nzm na glasove kako ću da se priviknem i promenili su los iluminados logo na neki prosti logo. ono što sam video ima dosta poklapanja sa OG RE4, ali se plašim da će to biti samo 10% igre. selo moćno izgleda.

prvi prelazak može da se razvuče na 20h. već drugi prelazak je ispod 6-7h

RE2, a pogotovo RE3 rimejkovi su dovoljan razlog za strah. no videćemo tamo pred kraj godine kada se pojavi neki gameplay i više informacija

Back
Top Bottom