• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

Meni su osvetljenje nivoa i scena, kao i sama paleta boja originalnog RE4 jedne od najkultnijih stvari u gejmingu. Nekako pravi tu neku posebnu atmosferu koju nisam viđao u igrama kasnije. Ne kažem ni da je dobro, niti loše, samo da je unikatno i da kada bih video bilo koji frejm igre, mogao bih da pogodim koja je to igra.

U ovom klipu se vidi koliko je umetnički pravac promenjen i ceo ton igre drugačiji. Igraće se naravno ovo, ali voleo bih da buduće generacije klinaca ne izgube originalni RE4 iz listi MUST PLAY igara tj. da ovaj novi ne zameni stari RE4 na tim listama.
Meni je u onom proslom traileru ono ''prvo selo'' skroz promaseno sto se tice koloriteta suvise mi je nekako sareno za RE4.

Ni meni se ne svidja promena osvetljenja/colorita, sad je suvise gritty...

kao i u 2 i 3 opet idu na taj neki realniji...grounded look&feel sto mislim da je greska.

Cross nije toliko losa vest - optimizacija i zahtevnost ce biti na nivou Sela, sto je opet super.

Jebo ih ps4 vise. 10 godina ce da traje. Ovo menja plan, igru cu kupiti za Series S, Argentina of kors.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Pa dobro, par meseci kasnije ces imati Alone in the Dark Remake.

September 28th, daylight.
The monsters have overtaken the city.
Somehow, I'm still alive

677f7704e4861aff60dee71c3a15b2b9.jpg

POKIDAOOO

day1 nema razmišljanja. selo je 1/1 + nadogranja, zamak je tu, kamenolom. samo da vidimo ostrvo i krauzera

Back
Top Bottom