• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil 4 Remake

vala, muški su razvukli selo, koliba očekivano zlo. water room je laganica bio kao i većina "glavnih"

0PNsypl.jpg

Ada bolje izgleda sa ovim kostimom, nego iz OG, mda ni jedan nije baš za borbe i "nenajavljene upade"

Steta sto joj nije isti glas (glumica) iz RE2 Remake.

Valja li PC verzija?

Valja ako imas solidan CPU, daleko je zahtevnije (neoptimizovanije) od Village i prethodnih igara. Meni se sa matorim i7 4790 na nekim mestima graficka ladi i na 50-60% gde mi je fps oko 45 bez obzira da li stavljam sve na low.
A sto se GPU-a tice, tu je FSR2 tako da velika vecina sa te strane nece imati problema.

FSR gadno izgleda. Vlasnici nvidia grafičkih mogu da koriste dlss mod.

FRS1 je bas gadan ovde, FSR2 je skroz ok. Jos malo dodam i sharpen preko GeForce Experience, da "neutralisem" blagu zamucenost.
(nemam RTX kartu)

Nisam jos igrao, niti cu skoro, ali ono sto sam primetio po gameplay trailerima, mene ovo bas i ne lici niti podseca na cetvorku, drugacija je color paleta, dosta je i mracnije... mada to se videlo jos u prvom gameplay traileru...

Mracan je i original na default brightness podesavanjima. A paleta boja je donekle i dinamicna, u zavisnosti od osvetljenja, vremenskih prilika i doba dana. ;)

Oborila je igra rekord na Steamu (prethodno je Village držao).

Nemojte me razapeti ali mislim da sam blize odluci da igram na standard

Ja ću da probam na hardcore, jer sam toliko dugo čekao igru i želim da prvi prelazak pamtim (jer igru samo jednom možeš prvi put preci).
Naravno postoji mogućnost da mi to ogadi igru, ali uvek mogu da krenem opet na standard ako se bas zaglavim.

Back
Top Bottom