• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Zato mi je taj period mobilne telefonije drag. Proizvođači su eksperimentisali i imali inovacije na mnogim poljima. U 95% slučajeva si mogao da prepoznaš model čim ga ugledaš. Ovo danas je sve isto, dosadno.
Bukvalno. Secam se svi u drustvu drugi telefon. Pa uzmes od drugara cackas vidis kakav je sta ima, kako radi. Svaki je bio drugaciji u svakom pogledu. Danas sve isto... Pojavom pametnih telefona sam prestao da se interesujem za iste... Nemaju dusu 🫣😆

Dizajn je bio stvarno dugačiji kod skoro svakog proizvođača i svake serije telefona.

I dalje smatram da je moj Sony Ericsson K550i jedan od najlepših telefona svih vremena. Da ne pričam da je pao sa petog sprata na beton i mada se njegov aluminijumski ram malo deformisao nastavio da radi savršeno još preko godinu dana.

Svaki telefon je bio novo iskustvo i dopamin. Sada čist alat.

Mada super je što je danas za većinu stvari nebitno da li imaš telefon od 200 ili 1200eur.
Jep, plus usb c je game changer. Kad se setim onih vremena gde svaki jebeni telefon imao svoj ulaz za punjac i slusalice naježim se i danas.

Last edited:
Bukvalno. Secam se svi u drustvu drugi telefon. Pa uzmes od drugara cackas vidis kakav je sta ima, kako radi. Svaki je bio drugaciji u svakom pogledu. Danas sve isto... Pojavom pametnih telefona sam prestao da se interesujem za iste... Nemaju dusu 🫣😆
I presao na iphone koji ima dusu i gde je sve drugacije. 👀

Pa klinac koristi svoj već nedelju dana i zadovoljan je,
meni je moj stigao tek danas iako su zajedno naručeni kao jedna pošiljka..

Skoro 20 godina uskoro kako se bavim fotografijom, nikad nisam slikao full frame, do danas :)
Uzeo polovan, smrdi na cigare, deluje jako dobro ocuvan (prodavac tvrdi 1000 okidanja sto ono, cisto sumljam ali sta god), videcemo kako ce da sluzi.

Jedna fotografija specijalne recne ptice (koja uopste nije vrana) kao primer :)

_MG_9886_DxO.webp
IMG_9852_DxO.webpIMG_9854_DxO.webp

Back
Top Bottom