• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Bili su neki cajna jade, mrzelo me da eksperimentisem. Koja je efektivno razlika?

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk
Za nijansu glasniji klik, ali cuje se kao jedan zvuk/klik, nema onog stuganja opruge kao na cherry blue pa je prijatniji za slusati. I generalno je krstic na samom switchu stabilniji nema toliko ljujanja keycapu.

Meni prija zvuk plavih, ali kontam da cu probati i te, taman su mi dotrajali na staroj.

Meni prija zvuk plavih, ali kontam da cu probati i te, taman su mi dotrajali na staroj.

imas na aliju verovatno neki tester pa proveri. Vecini ljudi koji koriste plave su se svideli. Pod uslovom da ti buka nije problem. :)

Ko hoće out-of-the-box dobru low profile mehaničku tastaturu, a nije škrt na pare 😉, preporuka za Keychron K1 Max:

Žica + Wireless + BT, full RGB, dolazi sa Gateron red ili brown low profile tasterima po izboru, 1000 Hz polling...

Jedina mana pored malo jače cene koja je mene odbila od kupovine je što kapice koje dolaze uz nju nisu shine through tj. slova ne svetle u mraku što meni obesmišljava postojanje pozadinskog osvetljenja. Keychron nudi i takve vrste kapica kao dodatnu kupovinu ali to je nekih 40 evra dodatno.

Last edited:
Bas je rabbbit hole cela prica od mehanickoj tastaturi i ergonomiji, otici cu negde da probam uzivo da steknem bar osnovni utisak sta mi odgovara, ovako citajuci samo sam sve vise pogubljen.

Nije ovo tenkeyless. Ovo je još gore, 60%
Ja tu bejbi tastaturu koristim za laptop, volim shto nije shira od laptopa :3 Jedino shto mi se ne svidja kod Nebojshine je shto nema normalan enter, vetj onaj obezglavljeni.

Shto se tiche mehanichkih tastatura i switcheva, meni je samo bitno da mogu da testiram tastaturu u prodavnici. Stavim je ispred sebe i chukam neko vreme da vidim dopada li mi se osetjaj, ali i zvuk. Za desktop koristim Hyperx Aloy Origins - full velichina plus je teshka, kapiram da bih bez problema mogao ubiti nekoga njom.

Bas je rabbbit hole cela prica od mehanickoj tastaturi i ergonomiji, otici cu negde da probam uzivo da steknem bar osnovni utisak sta mi odgovara, ovako citajuci samo sam sve vise pogubljen.

Glavni razlog sto nisam uzeo mehanicku poslednji put kada mi je trebala tastatura :D Nedo bog da uzmem neku tastaturu i sam sebe nerviram sa svakim stisnutim tasterom. Def mi treba neki 30 vrsta key tester prvo.

Glavni razlog sto nisam uzeo mehanicku poslednji put kada mi je trebala tastatura :D Nedo bog da uzmem neku tastaturu i sam sebe nerviram sa svakim stisnutim tasterom. Def mi treba neki 30 vrsta key tester prvo.

Pa kada prođeš pored neke prodavnice kao Tehnomanija svrneš i pitaš da probaš tastature.

Nije kao da ti treba veliki broj uzoraka. Kliktava, taktilna i linearna i možda raspon otpora. Ostalo su detalji koje možeš da razradiš kada shvatiš koji tip preferiraš.

Pa kada prođeš pored neke prodavnice kao Tehnomanija svrneš i pitaš da probaš tastature.
Ovde kod mene nema izloženih, sve su u kutiji i može da se otvori i proba samo ako nema nalepnice... I to može tipa jedna, dve da se probaju, lol ne mogu sve, ne znam ni dal ima radnje gde imaju dosta izloženih.

Ovde kod mene nema izloženih, sve su u kutiji i može da se otvori i proba samo ako nema nalepnice... I to može tipa jedna, dve da se probaju, lol ne mogu sve, ne znam ni dal ima radnje gde imaju dosta izloženih.
Pitaj. Nemoj sam da čačkaš nego pitaj. Neće u svakoj prodavnici da ti pomognu ali meni su otvarali u dve tehnomanije i jednoj tehnomediji. Nisam pitao van ovde dve prodavnice da mi otvaraju kutije doduše.

ZGAjDxZ.jpg

y8r4RTn.jpg

IxNmZhm.jpg

xHDUeAS.jpg

HobAOie.jpg

H2x8OeH.jpg

Back
Top Bottom