• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ja bas mislio sledeceg meseca da pazarim ili Bambu Lab ili Flsun i na kraju se odlucio za Flsun S1, samo da dodje u prodaju. Mada se i dalje dvoumim, ono sto me je odbilo jesu ovi iz 3d republike, ne ulivaju meni neko poverenje barem na osnovu komunikacije.
Ja sam prezadovoljan sa BambuLab P1S. Aždaja.

I ja sam prvo njih pitao, a onda ipak dovukao štampač direktno iz DE. Platio sam 100e samo transport, ali opet me je izašlo povoljnije nego u 3D republici.

Ja sam prezadovoljan sa BambuLab P1S. Aždaja.

I ja sam prvo njih pitao, a onda ipak dovukao štampač direktno iz DE. Platio sam 100e samo transport, ali opet me je izašlo povoljnije nego u 3D republici.
Kako ostvarujes garanciju i te zajebancije? Ja jedino zbog toga hocu kod zvanicnih uvoznika da uzmem printer. Da mogu njih da cimam ako nesto krene po zlu, pogotovo za masine koje su 1000e +.

Kakvu garanciju? Oprostio sam se od nje. Poručivaću delove, ako nešto krene po zlu. Mada su to pouzdane mašine i nisam čuo da se išta kvari. Svakako popravka nije skupa.

Kapiram, fora je u tome sto ja ne zelim da se cimam oko toga, niti da nesto menjam osim sto ne moram jer se slabo razumem. Ali ako znas onda definitivno nije problem [emoji1]

Sent from my M2010J19SY using Tapatalk

Zato kreneš sa nekim Enderom, da ti pokaže šta sve može da pođe po zlu, da izgubiš malo kose i da naučiš kako da popravljaš ako dođe do problema. [emoji1]

Ali BambuLab su radne mašine. Tu nema greške i jako retko dođe do nemih problema. Ja sam jako zadovoljan i ne bih ništa menjao.

Ili ne krenes sa Enderom nikad jer ce ti ogaditi 3d stampu i potrosices vise para, vremena i zivaca nego da odmah kupis nesto valjano kompletno :D

Nije 3d stampa za njega ako nece da cacka. Meni super legao ender, naucio sam sta i kako, apgrejdovao ga vise nego da sam kupio dvaput skuplji ali je bilo zabavno :D

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Ender ume da nervira, ali je odličan za učenje. Mislim da nije greška što sam prvo njega kupio, naučio da radim na njemu, nadogradio ga takoreći do maksimuma, a onda uzeo Bambu.

Hahaha ma nikakav Ender ili Creality i ta sranja. Meni treba printer da bude usluzna masina a ne da igram oko nje i cimam se. Tu je bambu lab u prednosti sto je plug and play. Jedino sto Flsun S1 vise odgovara mojim potrebama jer je veci i brzi. Razmisljao sam i o Pursi XL ali je skuplje dosta. Ali svakako ako Flsun ne dodje, pazarice se P1S

Nije 3d stampa za njega ako nece da cacka. Meni super legao ender, naucio sam sta i kako, apgrejdovao ga vise nego da sam kupio dvaput skuplji ali je bilo zabavno :D

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk
Ima istine, ali malo cackanja i ender cackanje ne moze da se poredi :D
Uvek sam za najbolje sto moze, sa sto manje cimanja oko hardvera, ako si u fazonu stampe. Ako te vozi da sklapas stampac i da menjas delove, to je druga prica.

Za sta bi koristio stampac White?

Ima istine, ali malo cackanja i ender cackanje ne moze da se poredi :D
Uvek sam za najbolje sto moze, sa sto manje cimanja oko hardvera, ako si u fazonu stampe. Ako te vozi da sklapas stampac i da menjas delove, to je druga prica.

Za sta bi koristio stampac White?
Upravo to. Mene stampa interesuje ne zbog stampaca, vec sta oni pruzaju a to je proizvodnja slozenih oblika koje ne mogu da se naprave tradicionalnim putem. I rapid prototyping. Za to mi i treba u sustini. Treba da pravim prototipe vezano za dekorativne elemente (vaze, lampe, solje...sve u principu). Sto se manje cimam oko hardvera, vise vremena mogu da se posvetim mom poslu, sto je 3d dizajniranje [emoji1].

UJdpO5U.jpeg
CLzaThA.jpeg
FuMFUcd.jpeg
axpCuLi.jpeg

@Omega Vidim da se meshless spominje kao nijedno drugo sff kuciste, bar na kanalima koje ja pratim, jel vredi hajpa po tvom mišljenju

Back
Top Bottom