• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Primate li još jednog člana u SL OLED klub? :giggle: Stoji u kutiji dok ne stigne i zidni nosač, jer teško da bi preživeo dugo na ovaj polici pored četiri četvoronožna gremlina. Jedan od njih je i na slici. [emoji1]

View attachment 14085
E, teska su im postolja :D Moj odoleva vec dve godine vojsci od deset gremlina [emoji1787]

Da te sluzi dugo dugo :)

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Last edited:
Zavisi od visine montaže, zato pazi se pomno ćemo da premerimo
Mora blizu plafona gde mačke ne mogu da ga do’vate šapama. :LOL:
E, teska su im postolja :D Moj odoleva vec dve godine vojsci od deset gremlina [emoji1787]

Da te sluzi dugo dugo :)
Oko 2kg je postolje, 48-ica je teška blizu 17kg sa njim, sumnjam da bi mogli da ga obore. Mislim nije ni da se zavlače nešto mnogo tu oko TV-a, ali ne znači da neće, pogotovo kad vide nešto novo. 😄

Hvala. :giggle:

Malo sam prevideo 48 :D Ne znam napamet koliko je tezak C1 55 ali sanse nemaju. Redovno prolaze iza da prebiju kablovski modem.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk

Cestitke, da te dugo sluzi, uskoro cu i ja uzeti jedan takav :)
Kad si vec toliko cekao za Gpu sacekaj i C4, u stvari imas ga vec sad na KP, samo jes skup jos uvek, mozda black friday kad bude....
144hz refresh rate ima C4 a herza nikad dosta. :)

Pa i čekao sam njega do sad, inače bi uzeo C3 pre pola godine, ali one cene su vam pameti i ne vredi tih dodatnih 24 Hz, tako da sam od C4 odustao.

pa C4 jedino da se čeka pred izlazak sledeće generacije kad krenu pojeftinjenja...

samo ne treba očekivati ista pojeftinjenja kao za treću seriju jer su digli cene od ove generacije majku im...

@Zegota navukao si me sada na ove figurice. Bolje da nisam znao za njihovo postojanje :ROFLMAO:
View attachment 14130
Haha, i ja sam mislio da cu biti one and done, ali mozda uzmem jos i Trick or Treat. Prijatno me iznenadio kvalitet izrade

71W0zWYgRQL.jpg

Haha, i ja sam mislio da cu biti one and done, ali mozda uzmem jos i Trick or Treat. Prijatno me iznenadio kvalitet izrade
Peanuts banda je već na putu, a za nećake mi se više svidjela jedna druga gdje sjede, ali te nema na Amazonu 😅

Back
Top Bottom