• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

2033cf64c1a2a3eb76ffca9786bd6bf2.jpg

Malo veći update kolekcije danas.

Samo jako, samo Japan!

Vaistinu Japan! [emoji16]

Last edited:
Fali ti ljubichasti GBC, ali imam ga ja ;)
Samo 1400e i tvoj je, ortachka cena :P

Shalu u stranu, najvishe mi se dopadaju crveni i rozi.

Ne fali. [emoji23]

4668ab5a10c14c37096c31e804d43e63.jpg

Teal GBC je jedini koji mi je nedostajao. Ovaj nije u nekom extra stanju, solidan je, ali neću da plaćam 5000din za GBC na KP.

Meni je crveni vrh. Sada mi je stigao drugi crveni GBC (na prvoj slici), u odličnom stanju, ali trenutno ne radi. Mislim da mogu da ga napravim (iscurele su baterije), ali videću lada ga otvorim.

Kako uopšte spale ove ekrane, ostave ih u autu na jakom suncu or smth?

I meni je to misterija. Nemoguće da izgore sami od sebe.

Au sine , koliko te kostalo to zadovoljstvo ? Odlican strip... ljubomoran sam :D

Au sine , koliko te kostalo to zadovoljstvo ? Odlican strip... ljubomoran sam :D

Cover price je $250, a ja sam preorderao na Amazonu za 100tinjak eura s poštarinom.
Knjižurina je stvarno glomazna (zaboravio sam staviti banana for scale na fotku :D). Osim samog stripa ima dosta popratnog materijala (intervjua, eseja, making of i sl.)
Sam strip imam već u dva izdanja (ovo je treće) :D

Ekstra , vidim da je na BD 280e. Kakva su ostala izdanja sto imas? Uzeo bi za sebe , ali previse je skupo za mene ovo deluxe izdanje.

Ekstra , vidim da je na BD 280e. Kakva su ostala izdanja sto imas? Uzeo bi za sebe , ali previse je skupo za mene ovo deluxe izdanje.

Imaš od Fantagraphicsa:

To su zapravo 4. i 5. volume iz Don Rosa libraryja:

Imaš i starija izdanja od Gemstonea:

No to je sve out of print pa jedino ako pronađeš negdje polovno.

Tu imaš popis svih izdanja:

Zapravo sad kad gledam, ovo mi je 4. izdanje haha
Imam kompletan Don Rosa library, onda ono gore izdvojeno izdanje koje sam prvo linkao, izdanje od Gemstonea i sad ovo Deluxe izdanje :D

Nadam se da će jednog dana netko od domaćih izdavača izdati ovo pa ću imati i 5. izdanje :)

Last edited:
Back
Top Bottom