• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

To je eksploitejsn ps2, kolekcionarski su u kutijama :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

ako bi neko imao japanese N64, bio bih zainteresovan? :)
nada poslednja umire :)
ili region free ko sto ima @darkado
sorry za mali offtopic

Cimni Jacka, uzeli smo po jedan od istog lika. Ne znam da li mu je blizak srcu.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Nice nice. Koja ti je ovo FDS disketa, ne vidim?
Lep Famicom starter kit, osim rockman 4 i tmnt 2, oni kostaju malo vise.
Btw, rockman 1 i 6 su preskupi, to mi fali.
Long live j4u.
Lepo i sa srecom, pa drugi put prodjes samo sa otvaranjem paketa bez carine+pdv tj. samo sa 100 dinara. ;)

Nice nice. Koja ti je ovo FDS disketa, ne vidim?
Lep Famicom starter kit, osim rockman 4 i tmnt 2, oni kostaju malo vise.
Btw, rockman 1 i 6 su preskupi, to mi fali.
Long live j4u.
Lepo i sa srecom, pa drugi put prodjes samo sa otvaranjem paketa bez carine+pdv tj. samo sa 100 dinara. ;)
Zelda 2 - je https://www.j4u.co.jp/products/dg42...a-2-famicom-disk-japan?variant=39514045284427
U japanu si imao javne automate gde si mogao uz naplatu da nasnimis drugu igru preko postojece. Ovo je neki krs "Simuration Game" koji je neko pregazio Zeldom.

Jeste, TNMT je bio 17, Zelda 11, Rockman 7, sve ostalo je $6 i manje.

Znam za FDS da si mogao da snimis igre.
Postojalo je nesto slicno i za SFC, zvalo se sf memory, gde si mogao u zvanicnim Nintendo prodavnicama da snimis legalno vise igara
Pise da je bilo i za GB ali nikada nisam video...

evo ga jedan primerak i na j4u

Nove nabavke horor filmova.

qgZYuAd.jpg

U jebote Darkness Falls, to nisam od kada je izašao, sećam se da je hajp bio veliki u vezi filma i da je onda gledanje u bioskopu završilo dosađivanjem. A šteta jer je premisa bila interesantna. Kakav je Jeepers Creepers? Znam samo da je režiser pedofil, pa da li se to i prenosi na film? :D

Znam samo da je režiser pedofil, pa da li se to i prenosi na film?
Super je salva reditelj gledao sam skoro sve od njega, pred kraj je propao zbog cele te situacije i zadnjih nekoliko filmova su mu negledljivi jbg.

Inače nikad čuo za Darkness Falls, baš ću da vidim šta je to

Imao sam sreću u nesreći da gledam Powder samo. Ovo ostalo nisam takao još. Darkness Fals na papiru ima sjajan koncept o mraku i vili zubić. ali je dosadan i razvučen, trejler je baš ishajpovao film, ali mislim da ga posle toliko vremena ne bih poterao ponovo. Nema šansone.

Hvala na upozorenju, ali vidim već da je rock bottom sa ocenama...

Iza Powder je trebao da stane Dizni valjda ali kad su krenule optužbe otpalili su...

U jebote Darkness Falls, to nisam od kada je izašao, sećam se da je hajp bio veliki u vezi filma i da je onda gledanje u bioskopu završilo dosađivanjem. A šteta jer je premisa bila interesantna. Kakav je Jeepers Creepers? Znam samo da je režiser pedofil, pa da li se to i prenosi na film? :D
Darkenss Falls nisam gledao, po trailer-u izgleda ok. Jeepers Creepers mi je u top 10 horora, dvojka takodje moze da se pogleda, trojka mi je bez veze.

Back
Top Bottom