P5R mi je bila među prvima na listi igara koje sam hteo da odigram kad sam uzeo PS5. Imam vanilu koja je došla uz PS+, ali sam video po internetima da je Royal mnogo bolji, pa sam ipak čekao da bude na popustu. Sad jedva čekam da završim Horizon pa da krenem da muvam japanske srednjoškolke@HK-47 nisi mogao bolje kupiti(odnosi se na prvu igru sa liste)imam milion sati u igri![]()
Super uzivaj u igriP5R mi je bila među prvima na listi igara koje sam hteo da odigram kad sam uzeo PS5. Imam vanilu koja je došla uz PS+, ali sam video po internetima da je Royal mnogo bolji, pa sam ipak čekao da bude na popustu. Sad jedva čekam da završim Horizon pa da krenem da muvam japanske srednjoškolke![]()
Auuuuu, klinci da ne vide.
Naleteo sam na predobre (i preskupe) figurice u ComputerLandu, nisam kupio nista, mada sam za Deus Ex lomio jer je bio najpovoljniji, verovatno cu nekad uzeti ovako nesto, nikad nisam slicnu stvar posedovao, nego kacim ovde zato sto mislim da ce ovde najpre to videti ljudi koje te figurice zanimaju:
View attachment 1956View attachment 1957View attachment 1958View attachment 1959View attachment 1960