Ovo jeste jedna komora ali velika može na dva da se podeliNice. Meni baš smeta što imam samo jednu komoru.
Koliko kilovata trosi?Ovo jeste jedna komora ali velika može na dva da se podeli
2470WKoliko kilovata trosi?
Mala rerna sa ventilatoroma sta je to koji djavo?
friteza za przenje bez ulja?
Znaci dva ipo,kao manji sporet.Monofazni prikljucak je ili kao sporet trofazna struja treba?2470W
Meni na poslu su sve friteze monofazne... tako je i za sporete i frizidere, tebi trofazna struja nije neophodna za te uredjaje, osim ako ne zelis.Znaci dva ipo,kao manji sporet.Monofazni prikljucak je ili kao sporet trofazna struja treba?
Qq pa de si ga nabavio? Trazim ga godinamaPre neki dan sam nabavio B&O BeoCenter 1 CRT u koji sam se instant zaljubio. TV je 25" ima built in dvd citac i brutalno ozvucenje, a slika je u rangu PVM. Takodje moze da se okrece oko svoje ose pomocu daljinskog. Postoje vise vrsta stand-ova za njega ovaj je dosao sa zidnim nosacem u koji se ubode i posle moze da se rotira.View attachment 15448View attachment 15449View attachment 15451View attachment 15452View attachment 15455
Takodje moze da se okrece oko svoje ose pomocu daljinskog.
Stari dobri KPQq pa de si ga nabavio? Trazim ga godinama
Samo ne smije ga rotirati, poremetio bi kut nagiba osi vrtnje ZemljeMindblown sam.
Ima 40kg, tezak je ali ono nije strasnoSamo ne smije ga rotirati, poremetio bi kut nagiba osi vrtnje Zemlje