• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

erD56ql.jpeg

Znaci dva ipo,kao manji sporet.Monofazni prikljucak je ili kao sporet trofazna struja treba?
Meni na poslu su sve friteze monofazne... tako je i za sporete i frizidere, tebi trofazna struja nije neophodna za te uredjaje, osim ako ne zelis.

Svi ti air fryer-i su monofazni. Šporet može na monofaznu samo ako ne koristiš dve ringle u isto vreme i nemaš rernu :D Čuven je fazon da je crkla nula ako ringla neće sama da radi, ali radi ako je upališ sa još jednom u isto vreme jer onda dobija struju sa dve faze i drugom nulom iz utičnice.

Sve do (valjda beše) 3.2kw može da izgura jedan osigurač za tu fazu, zato su recimo najveći potrošači monofazne TA peći od 3kW.

Pre neki dan sam nabavio B&O BeoCenter 1 CRT u koji sam se instant zaljubio. TV je 25" ima built in dvd citac i brutalno ozvucenje, a slika je u rangu PVM. Takodje moze da se okrece oko svoje ose pomocu daljinskog. Postoje vise vrsta stand-ova za njega ovaj je dosao sa zidnim nosacem u koji se ubode i posle moze da se rotira.IMG_3933.jpegIMG_3949.jpegIMG_3971.jpegIMG_3943.jpegIMG_3959.jpeg

Pre neki dan sam nabavio B&O BeoCenter 1 CRT u koji sam se instant zaljubio. TV je 25" ima built in dvd citac i brutalno ozvucenje, a slika je u rangu PVM. Takodje moze da se okrece oko svoje ose pomocu daljinskog. Postoje vise vrsta stand-ova za njega ovaj je dosao sa zidnim nosacem u koji se ubode i posle moze da se rotira.View attachment 15448View attachment 15449View attachment 15451View attachment 15452View attachment 15455
Qq pa de si ga nabavio? Trazim ga godinama :D

Back
Top Bottom