- Reaction score
- 10,886
Prelepa. Uvek se iznenadim koliko je mala konzola.View attachment 12233
Konacno... Narucio sam je u najgorem mogucem trenutku... Ali stigla je iz dalekog Japana!![]()
I meni proradila carina

Prelepa. Uvek se iznenadim koliko je mala konzola.View attachment 12233
Konacno... Narucio sam je u najgorem mogucem trenutku... Ali stigla je iz dalekog Japana!![]()
Uu ove edifiere imam, veoma dobri zvucnici
Skoro 100 eura jeftinije, a koliko sam vidio po recenzijama nisu 100 eura lošije, dapače.što ne 5?
Ja sam, za sada, prezadovoljan. Mjetal grmi, sintovi gruvaju, čak sam uzeo da slušam i hip-hop posle sto godina kada sam čuo kako dobro zvuče neke pesmeUu ove edifiere imam, veoma dobri zvucnici![]()
Jeli to kod vas kupuješ xb igreObrada porudžbina kasnila, kuriri se razvukli... evo moje nabavke igara u protekle dve nedelje tj. tokom Black Friday promocija.
Sada mislim da imam Diablo 3: Eternal Collection za sve platforme. lol
View attachment 12260
Da, u domaćim prodavnicama.Jeli to kod vas kupuješ xb igre
Testiraj bateriju pa javi rezultate.View attachment 12249View attachment 12250View attachment 12251View attachment 12252
Javljam utiske u temi, za sad su vrlo pozitivni
Ako igraš back4blood dodaj me, ja cesto pustim mapu dve od kampanje na brzakaObrada porudžbina kasnila, kuriri se razvukli... evo moje nabavke igara u protekle dve nedelje tj. tokom Black Friday promocija.
Sada mislim da imam Diablo 3: Eternal Collection za sve platforme. lol
View attachment 12260
Vampire Survivors i Doom 1993 (onaj novi Unity port) - 7-8h na 60hz, oko 6 na 90hz.Testiraj bateriju pa javi rezultate.