Blinker
Well-known member
- Reaction score
- 664
Prvi put da imam neku konzolu u beloj boji, uvek sam jurio crnu, i moram se složiti, baš kida bela u ovom slučajuKida kako izgleda beli.
Prvi put da imam neku konzolu u beloj boji, uvek sam jurio crnu, i moram se složiti, baš kida bela u ovom slučajuKida kako izgleda beli.
tako da možete da očekujete neki oglas ovde za koji mesec
Jel mogu da stanem u listu čekanja za pro kontroler?Nakon pauze od 7-8 meseci vraćam se Switchu, u duhu priprema za TOTK
Prethodni Switch koji sam imao je bio v1 i mislio sam da neće biti TOLIKE razlike ali OLED model je stvarno za klasu iznad, da se ja pitam ovakav je trebalo Switch da bude još od 2017.
Pro kontroler i igre su bile samo bonus jer mi stvarno ne trebaju (već imam 8BitDo kontroler, BOTW prešao 100%, a nove Pokemon igre mi ne leže jednostavno), tako da možete da očekujete neki oglas ovde za koji mesec
View attachment 8322
Gde gde?ljubomir sad:
![]()
Čestitke! Javi cenu za Pokemon Scarlet.![]()
Da odgovorim obojici, važiJel mogu da stanem u listu čekanja za pro kontroler?![]()
Ovo kad prelistas ne moras ni da igras igru.Meni stigao ovaj behemotIma 4 kile skoro
![]()
![]()
S obzirom da mi je Roki obecao igru, necu je igrati svakakoOvo kad prelistas ne moras ni da igras igru.
Kad budes igrao ukljuci performance mode.
Da bi radilo u smooth 30?Kad budes igrao ukljuci performance mode.
Nope da bi pokusaovao da dostigne 60fps.Da bi radilo u smooth 30?![]()