• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

dobro si me podsetio, igra je prepuna toga, narocito kada se otvore ostale planete pa krenes u full istrazivanje misterije. u samom tutorial delu sam mrzeo da udjem u onu pecinu gde je apsolutni mrak i da nabadam gde treba da letim
Ja ne znam kako sam to izgurao, verovatno sam bio previse prestravljen da se pomerim pa sam nekako odradio. Bukvalno me sad jeza hvata kad pomislim. Svaka cast ljudima koje to ne tangira, iskreno im zavidim.

dobro si me podsetio, igra je prepuna toga, narocito kada se otvore ostale planete pa krenes u full istrazivanje misterije. u samom tutorial delu sam mrzeo da udjem u onu pecinu gde je apsolutni mrak i da nabadam gde treba da letim
Auf, to je bilo... panichno kod mene :D Ima toga na nekim planetama @ljubomir, imaj to na umu.

hej, ako nista drugo, nije ni priblizno strasna kao subnautica, plus nema jump scareova u beskonacnim voidima :D

hej, ako nista drugo, nije ni priblizno strasna kao subnautica, plus nema jump scareova u beskonacnim voidima :D
Subnautica mi je manje strašna jer ti daje načina da se spremiš - možeš sagraditi bazu u blizini mesta koje hoćeš da istražuješ, možeš upgrade-ovati vozila, širiti rasvetu. Ne tera te da ideš dalje nego što si spreman.

U OW sam danas mimo svoje volje upao u crnu rupu, završio na drugom kraju solarnog sistema u samim gaćama tj, svemirskom odelu, i u pokušaju da se vratim na zamlju zabo direktno u sunce. Dajte mi Levijatana i prawn suit 😄

Nepamtim kada sam kupio novu igru kod naših prodavaca ali aam alana morao da uzmem.
Samo ne razumem koja im je tonfora, instalacija sa diska 1.5gb download 37.
Da zivim negde gde nema neta ne bih mogao igrati igru? Ne razumem zašto su uopšte štancovali disk kada nisu narezali gotovo ništa.
2da11a164f1e46b0f316e0fb631a64fb.jpg

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

To i ja pričam godinama, džabe bacaju pare da proizvode diskove, bolje da ti stave kod u kutiju kad ionako često moraš da skineš celu igru ili update.

Ovo bi trebalo da je manje vise specificno za xbox, van nekih EA ili Activision sranja-izdanja.
Kod novih xbox izdanja valjda cesto stave one verziju igre na disk pa on bira da li da instalira xbox one ili skida xbox series verziju igre.
Naravno ne znam da li je tako specificno za ovu igru, ali ako imas xbox one mozes ga diskonektovati sa neta pa probati.

Nepamtim kada sam kupio novu igru kod naših prodavaca ali aam alana morao da uzmem.
Samo ne razumem koja im je tonfora, instalacija sa diska 1.5gb download 37.
Da zivim negde gde nema neta ne bih mogao igrati igru? Ne razumem zašto su uopšte štancovali disk kada nisu narezali gotovo ništa.
2da11a164f1e46b0f316e0fb631a64fb.jpg

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Uvedu ti DRM na mala vrata pa se jebi.
Realno ista prica kao sto su hteli da urade i sa One konzolom samo lepse upakovano da se ne bi pobunila masa kao tada.

Ovo bi trebalo da je manje vise specificno za xbox, van nekih EA ili Activision sranja-izdanja.
Kod novih xbox izdanja valjda cesto stave one verziju igre na disk pa on bira da li da instalira xbox one ili skida xbox series verziju igre.
Naravno ne znam da li je tako specificno za ovu igru, ali ako imas xbox one mozes ga diskonektovati sa neta pa probati.
A ne mogu da diskonektujem seriju x i probam na njemu?
Mislim nije mi frka imam i obican one samo me zanima dal ta opcija postoji?

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

mozes ali nista ti ne vredi, mislim da na series x cak i da instalira tu one verziju, vrlo verovatno ce traziti online verifikaciju na kraju da bi pokrenuo igru pa se gubi svaka poenta.
Ali mozes probati ne kosta te nista, samo moras izbrisati skroz igru, diskonektovati se pa ubaciti disk.

mozes ali nista ti ne vredi, mislim da na series x cak i da instalira tu one verziju, vrlo verovatno ce traziti online verifikaciju na kraju da bi pokrenuo igru pa se gubi svaka poenta.
Ali mozes probati ne kosta te nista, samo moras izbrisati skroz igru, diskonektovati se pa ubaciti disk.
Upravu si ipak ima vise od 1.5gb na bd disku.
Znaci u osnovi je xbox one igra a automatski skida serijuxverziju, koja glupost jbt...
4279b0bc2cad7ce039aefe267fe72803.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Back
Top Bottom