• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Čitao po netu masovne žalbe drugih, meni odradili prošle godine baš tu foru. Stigao mi više nego duplo veći račun od proseka (200+) eura a još nisam ni bio tu par dana. Bilo je do sad nekoliko talasa.

U jednom od tih talasa mojima nakucali 70k račun za struju.

Pričamo o kompaniji monopolisti koja je poznata po ultra javašluku, krađama kad zafali, masovnom uhlebljavanju i fiktivnom zapošljavanju podobnih što uključuje i poslove (ne)očitavanja brojila i tebi nije lepo kad neko kaže da kradu?

A dokaz da ne kradu je što tebe pojedinačno nisu pokrali?

Danas su pustili 5G zvanično kod nas.
Čitam po forumima da će biti povećanja cena paketa kod svih operatera.

Evo kod mene jutros 4G vs 5G sad (ali mislim da još uvek nije finalna brzina, jer pre 5min je bilo duplo sporije):

1764675283634.webp1764675321894.webp

Ne znam kako, i da li, će ovo uticati na potrošnju baterije? Nadam se da neće. Iskreno, meni je i 4G bio super za ovako stvari u putu, kada sam van kuće.
Sigurno jos uvek podesavaju stvari, videcemo sutra kako ce biti.

5G je precizno kalibrisan da prži mozak i samo mozak tako da ne osetimo ništa. Prenos podataka je samo nusefekat kojim se zla tehnologija propagira /SARCASM

Koja je fora sa degenericima iz EPS-a, vec drugi mesec mi stize 0 kWh na racunu za struju?

Zasto ne ocitavaju po zgradama? Jel ce da odradjuju jednom u 3-4 meseca?
Kod mene u zgradi i na Karaburmi, i na Vidikovcu, su jos pre pola godine, mozda i jace, uveli digitalne brojace, koliko sam shvatio onda i ne mora da dolazi neko da ocita, ide sve automatski...

Ne znam sto kod tebe nisu u zgradi to jos uveli...

Koje su ovo klosarske fore sa ovim nasim radnjama evo pitam se! Narucim od PCPractic , Tesy radijator od 3000w, na akciji, jeftiniji od svih i reko ajde njih cu... Stigao automatski mejl potvrde, sve ok, zove me radnica na tel.,rok isporuke 3-5 dana, bla bla..standard prica... Prolazi vreme,niko nista ne spominje, pisem im i stize odgovor kao roba se sprema za slanje itd itd..bice kao sutra prekosutra kod vas. A upit sam poslao jer mi cudno bilo vidim na sajtu ga nema vise, nestao bukvalno... Zove me zenska kao radijator je ostecen, ne mozemo da isporucimo itd. Reko cuj sad ovo :) Reko dobro,posaljite od 2500w jer je i taj na akciji, opet nema ni mejla, ni njega, sad je vec cena redovna, vracena na staru. Sad kad stigne i ako stigne,ako je puna cena, samo cu reci vratite ga nazad. Ne znam samo u cemu je fora, reklamira se nesto sto se nema u startu i onda ove fore kao, sta dobijaju time? I sto je najgore evo ga opet od 3000w na stanju na sajtu hehe :)

Koje su ovo klosarske fore sa ovim nasim radnjama evo pitam se! Narucim od PCPractic , Tesy radijator od 3000w, na akciji, jeftiniji od svih i reko ajde njih cu... Stigao automatski mejl potvrde, sve ok, zove me radnica na tel.,rok isporuke 3-5 dana, bla bla..standard prica... Prolazi vreme,niko nista ne spominje, pisem im i stize odgovor kao roba se sprema za slanje itd itd..bice kao sutra prekosutra kod vas. A upit sam poslao jer mi cudno bilo vidim na sajtu ga nema vise, nestao bukvalno... Zove me zenska kao radijator je ostecen, ne mozemo da isporucimo itd. Reko cuj sad ovo :) Reko dobro,posaljite od 2500w jer je i taj na akciji, opet nema ni mejla, ni njega, sad je vec cena redovna, vracena na staru. Sad kad stigne i ako stigne,ako je puna cena, samo cu reci vratite ga nazad. Ne znam samo u cemu je fora, reklamira se nesto sto se nema u startu i onda ove fore kao, sta dobijaju time? I sto je najgore evo ga opet od 3000w na stanju na sajtu hehe :)
Ma, da svi to rade, kao akcija da poludis, 50%, a realno kupljen je odavno, a njima odgovara da stoji da imaju tako dobre akcije ili jednostavno ne stizu da sklone, jer je crni petak i ogromna guzva, ne znaju gde biju...
Po ceni po kojoj si ga porucio, po toj ce ti i stici, nema veze ako se cena promeni u medjuvremenu, naravno ako ga imaju uopste, mada posto je prosao crni petak, ja bih rekao da su oni sve to rasprodali sto je bilo na velikoj akciji...

Ja isto trebam da kupim uljani radijator ovih dana, naleteo sam na ovaj 45% akcija - https://ananas.rs/proizvod/vox-uljani-radijator-oh-4309/335112

Pa cu videti koja ce prica biti tu :D

Imas od tog prodavca Spark, dosta toga na velikoj akciji, sto videh na brzinu.

@Snake1989 Stvar je u tome kako funkcioniše lager menadžment. S obzirom da se vođenje evidencije dostupne robe oslanja na ljudski unos, eventualne ručne korekcije, sync sa sajtom itd. gde u svakoj tački lanca može da nastane neki ljudski izazvan ili tehnički problem, onda nastaju ovakvi problemi. Artikal se vidi na sajtu a možda ga stvarno nema ili se ispostavi da je oštećen a da to niko nije primetio ili uneo kao informaciju. Manje firme jednostavno nemaju toliko dobre mehanizme kontrole. Ne verujem da su namerno objavili na sajtu nešto što nemaju da bi nervirali kupce 🙂

Back
Top Bottom