• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

@Snake1989 Stvar je u tome kako funkcioniše lager menadžment. S obzirom da se vođenje evidencije dostupne robe oslanja na ljudski unos, eventualne ručne korekcije, sync sa sajtom itd. gde u svakoj tački lanca može da nastane neki ljudski izazvan ili tehnički problem, onda nastaju ovakvi problemi. Artikal se vidi na sajtu a možda ga stvarno nema ili se ispostavi da je oštećen a da to niko nije primetio ili uneo kao informaciju. Manje firme jednostavno nemaju toliko dobre mehanizme kontrole. Ne verujem da su namerno objavili na sajtu nešto što nemaju da bi nervirali kupce 🙂

Da, pomislio sam i da je to razlog. No, uzeo sam radijator kod drugih, ove otkazao, stigao bas juce, greje , radi.. :D

Koristim Plex već mnogo dugo. Ali od skora su krenuli da naplaćuju remote pristup serveru (ako niste u lokalnoj mreži), tako da sada plaćam tu licencu svakog meseca.
Međutim, vidim, pojavio se ovaj app, neko napravio sam i trenutno ima veliku podršku zajednice:

Izbegava se to plaćanje jer koristi direkt API servera, a tu nema te zaštite za plaćanje. Zaštita za plaćanje je u samim aplikacijama, a nije ograničeno kroz API.

Sve u svemu, probaću ovih dana da vidim kako radi. Vidim da se dodaje mnogo feature-a i ispravlja stvari svakodnevno. Nadam se samo da Plex neće blokirati ovo.

Bilo je pre 4 5 godina Plex za neke smešne pare doživotna licenca, tipa 70 80 dolara je bio, tokom Black Friday-a. Ne znam ni sam zašto nisam platio. Plex mi je nešto što koristim svakodnevno, jedno od meni lično must have softvera.

Testirao sam ovaj app, nažalost nisam zadovoljan. Često ima problema sa bufferingom, a i mobilni mi se greje više nego obično, kao da igram neku igru na njemu. Ono što je dobro je što sve radi brzo, responsive je, vidi se da im je stalo da unapređuju, ali je daleko od upotrbne vrednosti, makar za mene. Tako da ostajem na Plexu official i dalje.

Back
Top Bottom