Srećan rođendan @timemaster sve najbolje ti želim 

Ne znam za ove ostale sto se tice cena i usluga jer ne znam sta podrazumevas kao zamenu kade?Zvao cetiri vodoinstalatera za zamenu kade:
Prvi kaze, nema vremena
Drugi trazi 800e (ne zajebavam se, stvarno mi je to reko mrtav ozbiljan)
Treci mi trazio 12.000 din plus za materijal (prvi iole normalan(zensko se javilo)
Cetvrti mi je rekao, moze za mesec dana...
Nije vic, ovo se stvarno desilo, malopre...
kako je mali posao da rasturi staru kadu i montira novu? sta je onda veliki posao?to je njima mali posao a mnogo cimanja, nista to nije za nevericu
Da 100e je grubo da kazem cena montiranja ali ono ali je kljucno jer da bi se iscupala kada treba da se istemuje jedan deo jer je verovatno uslicovana u zid i da se izbaci napolje i da se sve to posle zamalterise i izbetonira dole i prepravi odvodni prikljucak za grlic koji ide na tus kadicu i da se na kraju stavi lepak i plocice kada se sve zavrsi sto nije sama osnova posla vodoinstalatera nego zidara/keramicara plus sto za izbacivanje kade iz kupatila ako je 70x120 ona najmanja a kontam da je neka 140 verovatno,,,treba dvoje ljudi da je izbace napolje osim ako je bude sekao sa flexom na delove tj komadatreba moja kada koja je plasticna i oblozena plocicama da se rasturi, zaista nista tesko, to moze ocas posla da se uradi...
onda treba na to mesto da se postavi tush kada, znaci ne kabina, vec ona mala kockasta, plitka kada za tusiranje, koju jelte ja kupujem i to ne ide u cenu... dakle ne vidim sto bi montiranje takve kade kostalo vise od 12K...
Gore ti je odgovor zasto potencionalno nije mali posao tebi jeste jer kao sto si i rekao samo iscupas kadu stavis drugu ali opetkako je mali posao da rasturi staru kadu i montira novu? sta je onda veliki posao?
pa za nevericu je da jedan trazi 800e, a drugi 12.000 din... tih 12K je neka realna cena reko bih...
Ma plasticna je kada, tezak krsh, laka ko pero, moze dete da je iznese napolje, bukvalno.izbacivanje kade iz kupatila ako je 70x120 ona najmanja a kontam da je neka 140 verovatno,,,treba dvoje ljudi da je izbace napolje osim ako je bude sekao sa flexom na delove tj komada![]()