• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Popravio dugme na ključu za službeni auto [emoji38]
519ce2c0bd9b72743cdf02eabcb8bcb0.jpg

Послато са WP26 помоћу Тапатока

OK, napisao sam nešto pre nego što sam upalio igru. Ovo je najbolji mogući trol. Biću razočaran ako ova igra ne obori sve moguće rekorde Steam servisa :D

Jel ste primetili novi trend kod mladih, načičkaju se kod vrata u gsp-u i ne možeš ni da uđeš ni da izađeš, osim samo jednostavno da ih odgurneš, jer ne pomaže ni kad ih pitaš dal silaze... Sad ne znam dal je to manjak inteligencije, mada i ne trebaš da budeš puno pametan da bi shvatio da ako ne silaziš ne trebaš da stojiš na vratima, ili je to nedostatak kulture, vaspitanja ili su sišli sa neke planine, pa ni ne znaju pravila ponašanja u gradu.

Jel ste primetili novi trend kod mladih, načičkaju se kod vrata u gsp-u i ne možeš ni da uđeš ni da izađeš, osim samo jednostavno da ih odgurneš, jer ne pomaže ni kad ih pitaš dal silaze... Sad ne znam dal je to manjak inteligencije, mada i ne trebaš da budeš puno pametan da bi shvatio da ako ne silaziš ne trebaš da stojiš na vratima, ili je to nedostatak kulture, vaspitanja ili su sišli sa neke planine, pa ni ne znaju pravila ponašanja u gradu.
Shetao sam se sa kolegom iz stare firme. Ispred nas 3-4 klinca, jedan stoji na sred puta, kao da ne idemo ka njima. Kolega ga je bukvalno uhvatio za ramena, podigao, pomerio u stranu i nastavio da sheta.
Ne vide nishta, plus su malko bezobrazni kapiram.

Back
Top Bottom