• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Kao za 1500 din, sto cujem da i nije neka cena (u inostranstvu), ali izgleda da jeste kod nas :D

Najeli se parizera, pa bi sad da se malo zaslade, ali ne znam da li je Acke obezbedio i neki jeftin krem ili džem? :unsure: Mislim bilo je u Lindi pre neki dan kilo Nutele za 740 dindžona, ali mnogo je to. Za dve tegle kupiš aparat za vafle. :sneaky:

Ja taj jeftin parizer i majonez nigde ne nadjoh, izgleda neke male kolicine, cisto da se iskoristi za tv kao reklama...

Ufff kad naletim na kilo nutele u Lidlu na akciji, odmah uzimam :) problem je sto tu teglu pojedem za par dana :D

To je vrh cena, i u Metrou 3kg bude malo preko 3k.

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

@rale ovo sam juce probao na Ceraku. Znaci brukaaa! Ipak, kazu da je ovo uzicki specijalitet.

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

dobar moj ortak ozenio cerku gospodje sladjane iz snimka, bio na svadbi pre jedno godinu i po dana

konkretno taj suljaga smislio, nije to nesto ultra tradicionalno; kome je do "tradicije", ne ide meso (to "sa prsutom" itd u uzicu mislim da ne mozes ni da dobijes)

najcesca upotreba je kao vecera pijanog coveka, ili kao dorucak "da znas da ce da te drzi pola dana"; inicijalno bila dosta jeftina, al jbg, ide lepo pa otisla i cena vise.

van uzica i okoline pojavila se u studenjaku pre jedno 20 godina, od tad se polako siri, pa i ima mesta gde moze da se nadje.

jeftinija alternativa je "pola leba sa pretopom", po pravilu kostalo koliko i ceo obican hleb; cesto jeo posle basketa. vrlo dobro ako naletis na vruc 'leb.

Nisam jeo Šuljaginu, više volim da to sam kući spremim.
Ne volim pretop i masnoću pa ne mogu s njima da se objašnjavam…
Inače trebalo bi da je dobra i silna na Zlatiboru (npr ‘Kod Loja’).
Mene ne drži ceo dan, više energije potrošiš da je svariš :)

Meni je ta komplet lepinja gotivan koncept ali pojedem dva zalogaja i muka mi je koliko sam sit.

počeo YT da zeza:

DdGqL23.png

Ovo vam izlazi na desktopu? Šta imate ublock Origin ili nešto drugo?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom