• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

meni nije upamtio i izgubio sam sve auth-ove, ima opcija da se eksportije/importuje

Meni i ortaku pomoglo. Probaj da izbrises kolacice.

Nisam Gavran :)
Prvo izvini mislio sam da pise "Gavran" permutovao sam ili sta znam :) Uspeo sam da namestim da me pusti da gledam sa ukljucenim Ublock..samo ko ima jos neki ads blocker morate ugasiti ja imao iz malwarebytes,duckduckgo i enhancer for youtube svi imaju u sebi da se ads blokira kad sam to sve pogasio onda mi je postio da gledam klipove i sa ublock ukljucenim, Hvala Revan :)

U subotu vece smo ja i buraz bili na psy trance zurci u KPTM. U klub smo usli u 23.30h a izasli negde na sredini after party-au 09.30 ujutru. Sat se vracao ujutru sto znaci da smo bili na partiju 10 sati :oops: Pre kluba smo stukli flasu Jack Danielsa 0.7. Pivo nismo gasili do izlaska napolje, unutra boga pitaj koliko smo popili. Znam samo da sam video u sms tranakcijama 24k manje na racunu :D Jbote, evo ponedeljak vece i ne mogu da se oporavim.

Jeste, ali sam pretpostavio da zbog euforije zbog potrošenih 24k RSD za jedno veče neće videti šta sam ja napisao. [emoji846]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

čoki jesi se razorio?
Sta ti mislis? Ja obozavam ovakve zurke i vrhunski sam se proveo jer pre svega volim muziku ali ovakav hard core izlazak telo sve teze trpi. Moglo je pre 10+ god gde mi je trebao dan za oporavak, a sada mi trebaju 3 dana. Ali svakako sam pristalica da treba covek sebi priustiti 3-4 put godisnje takav izlazak i da se iskulira od svega...posla, porodice itd. Inace posle x vremena video sam Johna Bosnica na rejvu [emoji3] bas smo se slatko ispricali...kakva luda glava [emoji3]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Back
Top Bottom