• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

@Maxa prvi profesionalac :D

"Gejming je svojevrsni bunt. Kao što je osamdesetih godina postojao taj novi talas, tako je I ovo vrsta kulturnog bunta. Taj bunt je globalistički, a u isto vreme I protiv samog globalizma. On je levičarski, ali je bunt protiv levice. On je svoj, pokret koji je svet skupio za jednim stolom. To je svet koji želi da precrta ustrojstvo sveta koje je tu bilo do sada", kaže Đorđević.

629.gif

Да ли вам овај сајт изгледа као превара тј. scam?
Повезан је са 'економистом' Бранком Драгашем, кога знам као јавну личност већ неких петнаестак година и који ми је овако доста интересантна појава за посматрање, јер типујем да је преварант али уникатне врсте. Зна ли ико ишта о њему?

Ne znam za prvi sajt, onaj drugi njegov sajt koliko vidim ima odlične finansijske analize Telekoma i EPS-a ali me na kraju analize za EPS zbunilo kada je predložio da običan narod svoju jadnu štednju uloži u kupovinu EPS-a kada EPS postane akcionarsko društvo umesto u nekretnine (čija cena trenutno raste a ne opada kako on tvrdi). Napadi na vlast su mu kvalitetni ali nije ni prvi ni poslednji koji to možda radi samo da bi se i on nafatirao ako dođe na njihovo mesto ili će u nekom trenutku dići ruke i udružiti se sa njima.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Da li ste se ikad pitali zašto japanske igre imaju baš zadovoljavajuće zvučne efekte kad se šalta i klikće po meniju?
Igram trenutno Sakura Wars i svaki klik je baš prijatan, a ovako nešto obično ne primećujem u zapadnjačkim igrama.

Ima i suprotnih slucajeva kad su meni efekti jako iritantni ali da, uglavnom su kul.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom