• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Da li zna neko možda šta tačno znači ovaj status na aliexpress trackingu pošiljaka? Bio sam i do pošte i kažu nema nikakvih pošiljaka za mene. Naravno, nije mi prvi put da naručujem, ali ovog puta se nešto odužilo, pa rekoh možda ovde neko zna konkretno šta ovo znači.

1659447792276.png

@nelex Ne brini, pošiljka je još uvek u putu. Kada se pojavi taj status, pošiljci treba još reda 2 nedelje da stigne do tebe. Vremenski, u ovom trenutku je verovatno na našoj carini.

Da li zna neko možda šta tačno znači ovaj status na aliexpress trackingu pošiljaka? Bio sam i do pošte i kažu nema nikakvih pošiljaka za mene. Naravno, nije mi prvi put da naručujem, ali ovog puta se nešto odužilo, pa rekoh možda ovde neko zna konkretno šta ovo znači.

View attachment 5683
Sve što mi je imalo taj status, meni nije stiglo i onda sam imao problem da refundiram jer se vade na to da je u pošti. A naravno da nije.

Srećan rođendan! :D

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

@nelex Ne brini, pošiljka je još uvek u putu. Kada se pojavi taj status, pošiljci treba još reda 2 nedelje da stigne do tebe. Vremenski, u ovom trenutku je verovatno na našoj carini.

Sve što mi je imalo taj status, meni nije stiglo i onda sam imao problem da refundiram jer se vade na to da je u pošti. A naravno da nije.

Samo da javim da je stigla pošiljka 5. avgusta. Znači kao što je rekao Corvus Corax, otprilike 2 nedelje je bilo potrebno od kada je u tom statusu bila.

Deluje ogromno. Mada sada su dobri ćevapi u mesari 1200 din, tako da me ne čudi ova cena.

Pozdrav iz Costa Brave. [emoji1069]
385576dfc6cce016cd8d9bc3b9443ca8.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Back
Top Bottom