• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Random/Free Discussion Thread

Samo fleksibilno.
e45ee26456e2a4eb6ce6b3bd76dd7a71.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
chodi brani sarajevo. Mada ovo nije walter?

Ih kako znas na keca [emoji106]

"Da ne gresim dusu" @Undenis da li si se nekad ogrešio o nekom bugarinu?
[emoji2]

Danas je bio čudan i zabavan dan, po količini viđenih poznatih ljudi.

Prvo sam sreo Sašu Radulovića kod Đeram pijace, ne poznajem čoveka, ali pošto ga prvi put videh uživo malo sam se razrogačio i onda su nam se pogledi sreli. Bilo mu je vidno neprijatno, što nisam trepnuo i skrenuo je pogled na sve strane i nastavio svojim putem. Verovatno su svi političari u tom tripu kada te neko spazi, a ja ne znam šta mi bi da se iznenadim toliko jer ne pratim njega posle konstantnih brukanja, pa se malko useru da neće neko da ih prebije.

Onda smo se lepo u toj šetnjici premestili na Vračar i naleteh na Sanju (Hurricane) Vučić. Dok je bila u Zaa, em je imala tu glasčinu i stvarno je prelepa prirodno bila devojka, a sada se vidi da je radila plastičnu hirurgiju lica i napucala usne. Čemu?

Najbolji deo tek dolazi, odem da se nađem sa kupcem Suede diska koji sam utopio, i prvo je pisalo da je žensko korisnik, kada ono, čitava dva metra, dva psa i suluda i pozitivna energija od jedne jedine legende, Prljavog Inspektora Blaže.

Kao klinac sam obožavao njegov bend i njega, jer ako postoji jedna javna ličnost sa naših prostora koja je prirodna i pozitivna konstantno, onda je to Blaža.

I ispao je laf jer smo uspeli dosta da prodiskutujemo o muzici i kakva su to nekada bila vremena kada su nabavljali licencirana izdanja, dolazak Novog Talasa i sijaset stvari.

I što je najbolje čovek sada najviše sluša country rock i jazz, što reče videćeš i tebe će u jednom momentu da uhvati. Definitivno mi ovo konačno upoznavanje sa legendom učinilo dan. :D

I poslednji na tapeti, kod Hrama Svetog Save, otišao sam da vidim na šta liče ona ulazna vrata iz tržnjaka, treba da ih je sramota za to, i unutrašnjost. Ne znam za vas ljudi ali ono mi je sve kičasto. Bio sam u Hramu dok nije bio dovršen i to mi je ostalo u sećanju, ali je ovo možda samo do mene.

Vuk Jeremić sa detetom i Srbija majicom. Malo mi je falilo iz ironije da priđem i pitam jel može jedan selfie? xD

Last edited:
Blazu sam najvise puta sretao, izgleda da je cesto lik napolju, prvi put sam se zamalo sudirao sa njim ispred jednog kioska, kolko je visok, ko kosarkas...
Drugi put sam ga video kad je setao ispred Usca, viknuo mu moj drug Blazo! i ovaj se opusteno okrenuo i mahnuo nam, iako nas ne poznaje.
Najcesce sam ga doduse vidjao na raznim snimanjima, jednom dok je pevao je dosao do nase grupe, da uzme sprsku zastavu koju smo drzali, na njoj je bio logo Rammstein-a i posto izgleda mozda malo nacisticki ili vise kao neki krst, reziser je odma pitao sta je to, a Blaza da bi spasio take, da ne moramo da ponavljamo, rekao Pokemon :LOL:
Nazalost, nije pomoglo, pa smo morali opet da snimamo, bez zastave.

Taman htedoh da napisem kako je korona fino skratila svetsku populaciju, ali kad sam pogledao brojke, video sam da je to daleko od istine...
Jeste umrlo 3.3 miliona ljudi od korone, ali to je za svetsku populaciju koja broji 7.6 biliona, nista... ali recimo ako bi to stavili u bar nekakvu perspektivu, to je kao da je umrlo pola Srbije, nas ima 7 miliona, tako da su svi slucajevi bili ovde, to bi bilo pola Srbije.
Onda mi je na pamet pao i drugi svetski rat, da vidim kolko je tu ljudi stradalo, procena je da je 70 do 85 miliona ljudi stradalo, sto je i dalje neprimetan deo svetske populacije, pogotovo danasnje, a tadasnje je bilo oko 3%, ali tada je bilo samo 2.3 biliona ljudi na planeti, zanimljiva statistika.

Znaš šta je najbolja perspektiva, da u Srbiji svake godine umre 6000 ljudi od zagađenja a isto toliko je umrlo od korone do sada ukupno.

Jel gledao neko Evroviziju? :D
Znam da je tu 95% dosadno, kičersko sranje, gde najgori prolaze i pobeđuju... ali bilo mi je dosadno i pustio sam i bilo je opušteno 4, 5 numera koje su bar slušljive, neke su mi se čak i svidele.
Ladno nastupa i Hooverphonic.

Jel gledao neko Evroviziju? :D
Znam da je tu 95% dosadno, kičersko sranje, gde najgori prolaze i pobeđuju... ali bilo mi je dosadno i pustio sam i bilo je opušteno 4, 5 numera koje su bar slušljive, neke su mi se čak i svidele.
Ladno nastupa i Hooverphonic.
Ja sam gledao.Ne kapiram kako su hrvati i Ireland ispali,bas sam se iznenadio bes su pesme bile odlicne i po meni najbolja ikad hrvatska em lepa devojka dosta cool pesmica lepa koreografija bas sve bez greske.

Last edited:
Back
Top Bottom